De ce își pierd hainele colorate strălucirea?

Ai observat că de fiecare dată când ai o stare de spirit bună, alegi să porți haine colorate, chiar și în sezonul rece când există tendința de a alege hainele în nuanțe mohorâte de gri sau maro? Și cum hainele sunt menite pentru a le comunica și celorlalți că te simți încrezătoare, de ce nu ai avea mai multă grijă de ele?
Pulovere, blugi, tricouri, bluze sau pantaloni. Cu cât culorile hainelor tale sunt mai strălucitoare, cu atât îmbrăcămintea ta va părea mai îngrijită și mai nouă, iar pentru asta nu este nevoie decât de puțin efort din partea ta. Ce înseamnă acest efort, de fapt? E simplu! Trebuie să știi să le speli corect.
 
Fiecare dintre noi avem o bluză sau o rochie preferată și este normal să ne dorim să le păstrăm ca noi pentru mai mult timp. De cele mai multe ori, hainele capătă un aspect deteriorat, nu neapărat din cauza purtărilor repetate, cât mai degrabă din cauză că nu sunt îngrijite corect. 

Iată cum speli hainele colorate, astfel încât să nu-și piardă din strălucire:

Ce temperatură alegi pentru hainele colorate?

 
Varianta cea mai sigură este să consulți eticheta. De regulă, fiecare producător testează produsele și recomandă temperatura la care să fie spălate, atât în funcție de culoare, cât și în funcție de tipul de țesătură. Dacă hainele tale nu mai au eticheta, atunci spală-le la o temperatură scăzută (40-50 de grade).

Ce detergenți ar trebui să alegi?

 
Alege întotdeauna detergenți de bună calitate și speciali pentru fiecare tip de haină în parte. Așa cum cumperi de fiecare dată detergenți speciali pentru hainele albe, așa ar trebui să procedezi și în cazul hainelor colorate. 
 
Un detergent lichid special pentru haine colorate le va ajuta să își păstreze strălucirea timp îndelungat, așa că Andreea Raicu și campania Grijă pentru stil ne recomandă Perwoll renew 3D Color Effect. Și pentru că stilul înseamnă mai mult decât a fi la modă, te invităm pe www.grijapentrustil.ro să ne arăți care sunt piesele vestimentare colorate preferate de tine și poți câștiga produse Perwoll, vouchere de cumpărături la shop.andreearaicu.ro și chiar ținute de Revelion recomandate de Andreea Raicu.
 
 
Tu ce culori porți de obicei? 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod