De ce să nu arunci mobila veche. 20 de restaurări uimitoare

Cu timpul, strângem prin casă piese de mobilier care nu ne mai plac pentru că par învechite şi demodate.
De obicei, acestea ajung la gunoi, ca să facă locul altora noi şi frumoase. Fără remuşcări, aruncăm direct şi chiar cu entuziasm tot ceea ce nu ne mai place. Dar acolo unde tu vezi doar un dulap vechi sau o comodă deteriorată, oamenii pasionaţi de restaurări văd adevărate comori. Aceştia reuşesc cu îndemânare şi multă pasiune să dea o nouă viaţă pieselor vechi de mobilir. Iar rezultatele sunt de cele mai multe ori impresionante.

Deşi procesul de restaurare este unul dificil, necesitând mult timp şi efort, la final, piesele de mobilier refăcute pot arăta chiar mai bine decât atunci când erau noi.
De exemplu, o comodă veche, într-o culoare închisă lipsită de personalitate, se poate transforma într-un dulap cu aspect romantic, vopsit într-o nuanţă pastelată.

Şi scaunele sau fotoliile tapiţate capătă o nouă viaţă atunci când sunt restaurate. Îmbrăcate în materiale cu imprimeuri deosebite sau textile cu un aspect preţios, aşa cum este catifeaua, acestea nu doar că arată ca noi, dar vor părea scumpe şi de cea mai bună calitate.

Nu doar că pot fi recondiţionate, dar piesele de mobilier îşi pot schimba complet întrebuinţarea.
Pot fi modificate pentru a deveni cu totul altceva. De exemplu, o măsuţă veche de cafea poate deveni un tamburet tapiţat cu un aspect elegant, iar un birou pe care nu-l mai foloseşti poate fi transformat în măsuţă de toaletă.

Descoperă câteva piese de mobilier care arată incredibil după ce au fost restaurate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod