Decor. 30 de idei pentru un living frumos și confortabil

În zilele reci de iarnă, când petreci mai mult timp în casă, probabil începi să descoperi că sunt unele modificări pe care ai vrea să le faci în locuința ta.
Și pentru că primăvara este de obicei anotimpul noilor începuturi, poate că ai de gând să faci unele schimbări în casa ta.

Livingul este camera în care petrecem cel mai mult timp de-a lungul zilei, dar și locul în care invităm persoanele care ne trec pragul. De aceea, în mod sigur vrei să arate absolut perfect.

Din fericire, nu ai nevoie de investiții majore pentru a-ți transforma livingul într-o cameră frumoasă, primitoare sau originală, care să te reprezinte cu adevărat.

Unele trucuri de design pot fi puse în practică destul de simplu și fără să cheltui prea mult.
De exemplu, poți obține un plus de confort și stil dacă investești într-o cuvertură sau o pătură pufoasă pentru canapeaua ta. Pernuțele decorative sunt o altă variantă prin care îți poți face canapeaua mai interesantă și mai confortabilă.

Culorile reprezintă modalitatea ideală de a oferi un suflu nou unei încăperi. În afara accesoriilor și decorațiunilor ce oferă un accent de culoare, poți vopsi un perete într-o culoare deosebită. Chiar și ușa poate fi vopsită astfel încât să arate spectaculos.

Descoperă 30 de idei din care să te inspiri dacă vrei să-ți redecorezi livingul.
 
Foto: Instagram 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod