Haine albe și negre. Cum să le păstrezi ca noi pentru mai mult timp

Combinația de alb și negru este întotdeauna soluția salvatoare pentru orice femeie, însă uneori ne ferim de hainele albe sau de cele negre pentru că se “uzează” repede. În timp, cele albe capătă un aspect gălbui, își pierd strălucirea, iar cele negre ajung să fie orice numai negre nu.
Ca să eviți ca acest lucru și să te bucuri de hainele tale cât mai mult , trebuie să ții cont de câteva reguli.

 

Iată cum păstrezi hainele albe și negre ca noi pentru mai mult timp:

 

1. Cum să speli hainele albe și negre? 

Evită să speli hainele albe cu alte culori, altfel există riscul de a le păta. Dacă hainele albe au imprimeuri, trebuie să le speli întotdeauna pe dos, sfat valabil și pentru hainele negre. 

După ce ai selectat hainele în funcție de culoare, separă-le din nou în funcție de material și tipul de textură. De exemplu, prosoapele se spală întotdeauna separat de haine pentru că sunt realizate dintr-un material rigid, iar temperatura de spălare este diferită față de cea pentru haine. Nu uita să verifici întotdeauna eticheta, apoi alege temperatura de spălare în funcție de recomandarea brand-ului. 

2. Verifică hainele înainte de a le spăla

Dacă vrei ca hainele albe și negre să reziste în timp, atunci ai grijă ca de fiecare dată când le speli, să verifici buzunarele, să închei fermoarele sau nasturii și să le întorci pe dos. De asemenea, dacă țesătura hainelor este una delicată, ar fi bine să pui aceste piese vestimentare într-un săculeț special sau într-o husă de pernă legată la un capăt.

3. Care este programul de spălare recomandat pentru hainele albe și negre? 

Dacă țesătura este una delicată, alege un program scurt de spălare, la o temperatură scăzută (30-40 de grade). Husele, prosoapele, pijamale se spală la temperaturi puțin mai ridicate, de 50-60 de grade. 

4. Ce produse pentru spălare folosești? 

La fel ca pielea sau părul nostru, și hainele au nevoie de atenție specială pentru a rezista în timp. Un detergent lichid special pentru haine albe le va ajuta să își păstreze strălucirea timp îndelungat, așa că Andreea Raicu și campania Grijă pentru stil ne recomandă Perwoll 3D White Effect. Și pentru ca negrul să rămână negru, încercați Perwoll 3D Black Effect ca să prelungiți viața hainei preferate. Pentru ca stilul înseamnă mai mult decât a fi la modă, te invităm pe www.grijapentrustil.ro să ne arăți care sunt piesele vestimentare albe și negre preferate de tine și poți câștiga produse Perwoll, vouchere de cumpărături la shop.andreearaicu.ro și chiar ținute de Revelion recomandate de Andreea Raicu.  

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod