Moldova în Bucate

Piept de pui umplut cu Mușchi File Crud Uscat de la Moldova în Bucate și Mozzarella, în sos de roșii

Iată reţeta de piept de pui umplut cu Mușchi File Crud Uscat de la Moldova în Bucate și Mozzarella, în sos de roșii!

Ingrediente pentru 8 persoane:


- 8 fileuri din piept de pui, fiecare cântărind aproximativ 150g
- 320 g de Mușchi File Crud Uscat Moldova în Bucate de la Vascar
- 1 kg de roșii cuburi în bulion
- 2 cepe mici tocate
- 5-6 căței de usturoi tocați
- 2 linguri de pătrunjel verde tocat
- 5-6 linguri de ulei de floarea soarelui
- 600 g de brânză mozzarella răzuită
- sare și pier negru măcinat, după gust



Mod de preparare:



1.    Tocați usturoiul și ceapa mărunt, apoi sotați-le în uleiul cald până devin translucide, adăugând roșiile cuburi în bulion și sare. Fierbeți sosul timp de 5-6 minute, apoi adăugați puțin pătrunjel tocat.

2.    Încingeți cuptorul la temperatura de 170 °C. Ungeți cu unt un vas de Jena sau o tavă de porțelan, suficient de mare pentru 8 porții, apoi acoperiți fundul vasului cu ½ din sosul de roșii pregătit.

3.    Întindeți bucățile de piept, bătându-le cu un ciocan de șnițele între două foi de plastic alimentar, apoi asezonați-le cu sare și piper.

4.    Așezați pe fiecare felie întinsă de piept de pui câteva feliuțe de mușchi file crud uscat Moldova în Bucate, acoperind suprafața cărnii, apoi presărați cu ½ din mozzarella răzuită. Rulați feliile de carne și prindeți-le cu scobitori.

5.    Așezați rulourile din piept de pui în vasul tapetat cu sos, apoi turnați sosul rămas peste acestea. Băgați vasul în cuptor, iar după 25 de minute presărați restul de brânză răzuită deasupra, continuând încă 20 de minute.

6.    După ce mozzarella s-a rumenit frumos, scoateți vasul din cuptor, servind rulourile cu sosul din tavă și orez fiert.



Mușchiul File Crud Uscat Moldova în Bucate, de la Vascar, este Produsul Anului 2017 conform celei mai ample cercetări din domeniul FMCG - Produsul Anului. 6.000 de consumatori de la nivel național au desemnat acest produs câștigător la categoria Specialități din carne.



Mușchiul File Crud Uscat Moldova în Bucate este produs după o rețetă tradițională românească, la cele mai înalte standarde de calitate, cu ingrediente și condimente naturale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod