Profită de reducerile la mobilă de până la 50% și redecorează cu Lem’s

Sunt anumite momente în viață când simți nevoia unei schimbări. Fie că este vorba de stilul vestimentar, fie că este vorba de laptop, telefon, casă, destinația de vacanță preferată, simți că trebuie un suflu nou. Este semn că trebuie să treceți la acțiune.
De cele mai multe ori, se întâmplă să simțim nevoia să redecorăm camera în care ne petrecem cel mai mult timp pe săptămână, adică livingul. Aici îți petreci după-amiezele leneșe și serile liniștite după serviciu. Trebuie să faci ceva în privința ei dacă simți că nu mai este ceea ce trebuie! 

Dacă și voi ați avut “simptomele” acestea, este sigur, aveți nevoie să redecorați. De obicei, redecoratul înseamnă bani, mulți bani. Dar dacă vă grăbiți, puteți prinde reducerile Lem’s din toamna aceasta. Dacă aruncați un ochi pe site-ul lor, lemet.ro, veți descoperi reduceri de până la 50% la mobila de living, dormitoare, între 20-30% la bucătării, între 15-45% la canapele și până la 50% la pachetele de mese și scaune. Sună bine, nu? 

Livingul Box – reducere de până la 25%

Pentru a aduce un plus de culoare și tinerețe în living, programul de mobilier Box este cel mai potrivit. În această toamnă, are reduceri de până la 25%.
 
 
Puteți opta pentru fronturi super-lucioase sau mate. Mai sus, avem un living Box, cu fronturi super-lucioase albe și carcasă alb- mat. Dacă nu sunteți fanii albului în living, nu vă faceți griji. O altă idee de a vă redecora camera de zi, este aici: 




Fronturi negre și cappucino în combinație cu roșu super lucios și carcasă din stejar italia, asta „ne propune” livingul Box din imginea de mai sus. Noi spunem că se potrivește celor îndrăzneți și care, în același timp, nu vor să facă rabat de la stilul classy. 

Pentru cei care nu se dau înlături de la ideea de a avea un living cât mai colorat și care să iasă în evidență, livingul Box cu fronturi albe mate și verde lămânie este soluția. Aduce un plus de prospețime și mereu vară în camera de zi și poate fi completat cu un set de canapele Lem’s în aceeași culoare

 
Dacă v-au plăcut ideile de redecorare și schimbare a mobilei din living, puteți trece la pasul următor: dormitorul. Vedeți aici, ce reduceri sunt la mobila românească pentru dormitor! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod