Proiecte de case la tara

Proiecte de case la țară. 3 locuințe mici și frumoase în care vei trăi viața la care ai visat

Casele trebuie să răspundă, mai întâi de toate, nevoilor practice ale proprietarilor. Indiferent că vorbim de suprafețe mai mari sau mai mici, de case cu etaj sau fără, ele sunt spațiul în care ne împlinim din punct de vedere spiritual.
Și care loc este cel mai potrivit pentru o astfel de reîntregire sufletească dacă nu țara, acel spațiu încă nealterat în care ne reîncărcăm bateriile? Din acest motiv, am ales câteva proiecte de case la țară pentru a vă inspira în alegerea cea mai bună.
Începem cu o casă mică, tip bungalow, în stil american. Acest proiect a primit distincția cea mai bună casă mică a anului 2013 decernat de revista Fine Homebuilding care i-a apreciat designul ingenios care o face să fie mult mai spațioasă decât pare și o integrează perfect în mediul înconjurător.
Casa are două dormitoare și un living spațios în care este inclusă și bucătăria și este înconjurată pe două laturi de o terasă generoasă, parțial acoperită. Deși pare din exterior o locuință simplă de la țară, casa este una eficientă din punct de vedere energetic, bine izolată termic și cu panouri fotovoltaice pe acoperiș. Citește în continuare...


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod