Salvează fiecare moment important din viaţa ta cu Celebook!


Libertate de creație

Folosește-ți imaginația și creează o fotocarte inedită! Poți utiliza orice poze ai, profesioniste, făcute cu telefonul, de pe rețelele de socializare sau chiar poze vechi scanate. În Editorul Foto online vei găsi modele de design care se potrivesc cu orice tematică ai alege. Mai mult decât atât, poți adăuga și texte explicative, care să-ți păstreze amintirile cât mai proaspete.

Diversitatea opțiunilor

În funcție de numărul de poze pe care vrei să le incluzi, precum și ținând cont de scopul fotocărții tale, la Celebook ai o mulțime de opțiuni. Fotocartea este disponibilă în 6 dimensiuni: Mini, Pătrat, Portret, Panoramic, Star sau Elite. Și numărul de pagini este variabil: de la 28 până la 120.

Calitate și durabilitate

Calitatea produselor Celebook este pur și simplu imbatabilă. Fotocărțile sunt imprimate la o tipografie din Olanda, care asigură redarea tuturor nuanțelor și păstrează culorile vii ale fotografiilor digitale. Densitatea și textura hârtiei utilizate o fac nu doar plăcută la atingere, ci și rezistentă la uzură.
Astfel Celebook îți poate oferi cel mai bun raport calitate/preț, precum și garanția că te vei bucura mult timp de amintirile tale. O fotocarte Celebook este la fel de durabilă ca relațiile tale cu cei dragi.

Totul pentru comoditatea ta

Deoarece crearea unei fotocărți trebuie să fie o ocupație veselă și plăcută, Celebook s-a gândit la toate! Atunci când ești mulțumit de creația ta, trebuie doar să alegi metoda de plată care ți se potrivește: online prin card bancar sau ramburs (la livrare). Acum trebuie doar să aștepți între 10-14 zile calendaristice, până fotocartea ajunge la tine. Odată scoasă de sub tipar, îți va fi livrată chiar la ușa ta: gratuit oriunde în România.

Acum poți păstra sau poți oferi în dar cele mai frumoase amintiri, de care să te bucuri împreună cu cei dragi – toate încap într-o fotocarte de la Celebook!

Celebook – Celebrează viața!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod