Trucuri de decor pentru ca locuința ta să fie mai călduroasă

Câteodată pur și simplu nu este posibil să izolezi pereții, podelele sau tavanul pentru a împiedica pătrunderea aerului rece în casa ta.

Dacă locuiești cu chirie este dificil să faci asta fără susținerea proprietarului, iar dacă locuința este a ta, este posibil să nu ai bugetul sau timpul necesar. În astfel de situații, poți apela la trucuri simple și deloc costisitoare pentru ca locuința ta să fie mai călduroasă.

Iată ce să încerci:
1 din 5

Acoperă podelele cu covoare

Ai podele dure și reci? Materialele precum gresia sau parchetul laminat pot spori senzația de frig în lunile de iarnă. Acoperirea podelelor cu covoare oferă mai mult confort și izolează termic suprafețele reci. Dacă ești dispusă să faci o investiție ceva mai mare, atunci alege covoare realizate manual, cu un număr mare de noduri pe centimetru pătrat. Cu cât numărul nodurilor este mai mare, cu atât materialul este mai dens și izolează mai bine. Și covoarele realizate mecanic, la prețuri accesibile, sunt eficiente. Covoarele cu fibre lungi sunt confortabile și sporesc senzația de căldură la nivelul picioarelor, dar sunt mai dificil de curățat decât cele cu fibre scurte.
MAI MULT DESPRE: decor, acasa
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod