câine

Ce vor câinii de la noi: Cum „traduci“ gesturile şi acţiunile lor

c�ine
Câinii sunt foarte inteligenţi şi comunică tot timpul cu noi, aşa că trebuie să le înţelegem „limbajul“

 

O ia razna când ajungi acasă


Imediat cum aude că deschizi uşa, începe haosul şi nu mai poţi să-l stăpâneşti? Ei bine, este atât de fericit că te-ai întors! Reacţia lui de entuziasm e un mod de a-ţi spune "Ce dor mi-a fost de tine!".

Suferă alături de tine


Nu poate vorbi, dar simte la fel de mult ca tine şi îşi dă seama când lucrurile merg prost. Dacă eşti trist, atunci va fi şi el.

Dacă plângi, vine lângă tine şi va încerca să te consoleze, stând lângă tine.

Se cuibăreşte în patul tău


O fi greu să te trezeşti uneori dimineaţa, dar câinele are grijă să-ţi dea deşteptarea, sărind în patul tău. Nu vine acolo doar pentru că patul tău este mai confortabil, ci pentru a fi cu tine. Şi dacă nu încui uşa dormitorului, face asta şi când nu eşti acasă, pentru că aşa simte el că e aproape de tine.

Ridică o lăbuţă


De obicei te roagă astfel să te joci cu el sau că i-e foame. Alteori face asta ca să-ţi arate că a observat ceva interesant.

Se sprijină de tine


E un mod de a-ţi arăta că vrea să-l mângâi sau să-l îmbrăţişezi. Câinii au mereu nevoie de atenţia şi de aprecierea noastră!

Are nevoie de părerea ta


Dacă ai uneori senzaţia că el aşteaptă aprobarea ta pentru a face ceva, ei bine nu-i doar o impresie. Câinele are nevoie de părerea ta şi dacă îi confirmi prin vorbe şi prin gesturi ce trebuie să facă, va fi foarte încântat că-l susţii.

Se strâmbă şi clipeşte


Când ochii lui încep să clipească sau să se învârtă în toate direcţiile, are nevoie mai mult ca oricând de atenţie şi încearcă s-o obţină prin toate mijloacele. Înseamnă că e gata de joacă sau că se simte bine şi vrea să stea cu tine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod