Cum îți spune câinele tău că te iubește

Orice stăpân de câini poate simți dragostea dintre el și animalele de companie. Poate că nu vorbesc aceeași limbă și nu sunt aceeași specie, dar nu contează. Câinele tău are câteva moduri speciale prin care îți arată cât de mult te iubește. Iată care sunt acestea!

Moduri în care îți spune câinele tău că te iubește


1. Se uită în ochii tău


În momentul în care câinele tău se uită în ochii tăi, înseamnă că îi pasă cu adevărat de tine. Acesta este modul său de a se conecta cu tine. Gândește-te ce înseamnă când te uiți în ochii partenerului tău! Îi transmiți dragoste. Același lucru se aplică și când câinele tău se uită în ochii tăi. Data viitoare când face acest lucru, uită-te și tu în ochii lui.

2. Îți aduce cadouri


Câinii și jucăriile lor sunt inseparabili. Atunci când câinele tău își lasă jucăria sau osul pe care îl roade la picioarele tale, înseamnă că meriți să împărtășească cu tine.
Este un gest minunat, lipsit de egoism, care trebuie recunoscut ca modalitate de a-ți spune că te iubește.

3. Cască odată cu tine


Căscatul este contagios și între oameni și câini. Atunci când un câine copiază căscatul tău, îți arată dragoste prin copierea comportamentului. Este un truc psihologic care arată că imitația este cea mai sinceră formă de admirație. Poate că îți este somn sau ești plictisit atunci când caști, dar este și oportunitatea câinelui tău de a-ți arăta cât de mult te iubește.

4. Doarme când dormi și tu


Atunci când câinele tău vine lângă patul tău sau la picioarele tale, îți arată cât de mult îi place de tine. Este confortabil pentru el să stea lângă stăpânul său când doarme și-i arată că are încredere în el culcându-se la rândul său.

5. Dă din coadă


Toți câinii sunt predispuși la acest lucru, dar nu vor da din coadă pentru orice. Atunci când câinele tău dă din coadă în fața ta, înseamnă că este extrem de fericit să te vadă.
Vrea să petreacă timpul cu tine și are incredibil de multă energie. Asigură-te că observi cât de mult dă câinele tău din coadă în preajma ta!

6. Limba scoasă și sprâncenele relaxate


Aceasta este imaginea clasică a câinelui fericit. Este o postură care indică faptul că animalul tău de companie este pregătit să ofere și să primească afecțiune. Cu cât îi arăți mai multă iubire câinelui tău, cu atât mai multă îți va oferi în schimb.

7. Te lasă să îl mângâi pe cap


Atunci când ai deja un câine, abilitatea de a-l mângâia pe cap poate fi ceva la care nu te gândești ca la un lucru important. Cu toate acestea, câinii pot fi exclusiviști când vine vorba de mângâiatul pe cap.
Această permisiune ar trebui să însemne mai mult pentru tine. Adu-ți aminte să-i păstrezi încrederea cu mângâieri gentile pe cap!

8. Se lipește de tine


Atunci când câinele tău se lipește sau se sprijină de tine, înseamnă că te iubește cu adevărat. La fel ca un prieten apropiat care te ia în brațe, câinele tău vrea să-ți arate că este acolo dacă ai nevoie de el. Cu cât este mai aproape de tine, cu atât mai bine. Nu te vede ca pe un om sau ca pe stăpânul său. Te vede ca pe un prieten.

9. Te lasă să pleci


Câinii se pot supăra în momentul în care pleacă stăpânii de acasă, pentru că nu au nicio garanție cu privire la întoarcerea acestora. Atunci când câinele tău te iubește, înțelege că te vei întoarce.
Nu îi este ușor să te vadă plecând, dar va gestiona situația într-un mod matur.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod