Pasionată de păsări, o femeie le fotografiază zi de zi în cele mai uimitoare ipostaze. 30 de imagini

Păsările au fost întotdeauna un simbol al libertăţii. Datorită abilităţii de a zbura, ele par de neatins şi atât de misterioase pentru noi.
Din fericire, există o modalitate de a le surprinde şi de a ne bucura de ele în cadrul lor natural, astfel încât să nu le speriem sau să le cauzăm vreun rău.

Lisa, care este cunoscută sub numele de Ostdrossel pe reţelele de socializare, a fost întotdeauna fascinată de natură şi de păsări. De aceea, când s-a mutat la curte, ea a avut dorinţa de a se apropia puţin mai mult de frumoasele creaturi cu pene. Ea a fotografiat diferite specii de păsări superbe, expresiile lor amuzante şi maiestuoase şi, uneori, comportamentele lor nebuneşti.
În timp ce experimenta cu tot felul de alimente pentru a ademeni păsările, ea a creat, de asemenea, o capcană prin care le poate explora mai de aproape. A optat pentru o cameră minusculă echipată cu un senzor de mişcare, astfel încât, atunci când o pasăre vine să mănânce, camera foto o surprinde într-un mod non-abuziv. Rutina ei de seară bifează un număr impresionant de fotografii realizate pe parcursul zilei.

Păsările se întorc regulat în curtea Lisei şi unele dintre ele vin atât de des încât le vei recunoaşte în imaginile din galerie!

Foto: boredpanda
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod