Rudele lui Jerry sunt fericite: Un fotograf a găsit șoricei în grădină și le-a construit un sat în miniatură

Fotograful Simon Dell a descoperit în grădina sa o familie de șoareci. În loc să instaleze capcane pentru rozătoare, așa cum cele mai multe persoane ar fi făcut în locul lui, Simon s-a apucat de treabă și a construit un adevărat sat în miniatură pentru șoricei.
În schimb, micuțele rozătoare acceptă să-i fi modele, dar nu gratuit. Fotograful le oferă adăpost și tot felul de bunătăți, de la mere, nuci și seminșe, până la viermișori deshidratați.

"Într-o zi fotografiam păsările din grădina mea și am observat că s-a mișcat ceva în iarbă. Mi-am îndreptat lentila aparatului spre iarbă și am fost plăcut surprins să descopăr un șoricel de casă foarte drăguț, care stătea ridicat în două labe, ca o mangustă", a declarat fotograful pentru BoredPanda.

"Mi-am dat seama imediat că este un star și am fugit în casă să-i aduc câteva alune.
Am așteptat doar câteva minute și șoricelul a și venit să ia bunătățile. Atunci m-am gândit că aș putea să-i fac un mic adăpost, un loc în care să se ascundă și să se hrănească", a mai spus fotograful din Marea Britanie.

"Avem tot felul de animale în grădină. Diferite tipuri de păsări, precum grauri, vrăbii, mierle, măcălendri și altele. Chiar și un stârc cenușiu, care mi-a furat toți peștii din iaz. Mai avem și o vulpe care ne vizitează în fiecare noapte, dar și o mulțime de arici și veverițe", spune Simon Dell. 

Bărbatul, care este pasionat de fotografierea animalelor sălbatice, le-a construit șoriceilor căsuțe de lemn și a adăugat noi locuințe pe măsură ce familia de șoricei a crescut. 

Imaginile cu rudele lui Jerry te vor face în mod sigur să zâmbești.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod