Când Moș Nicolae are nevoie de inspirație... 5 idei de cadouri

Personaj de legendă atât de iubit de copii și de adulți deopotrivă, Moș Nicolae se pregătește de zor pentru vizitele pe care le are de făcut. În așteptarea lui, copiii mai năzdrăvani dintre ei speră că Moșul n-a fost cu ochii pe ei și că nu le va lăsa o nuielușă în ghete. Noi ceilalți suntem în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi și, pentru că până și Moșul are nevoie de inspirație uneori, iată câteva sugestii interesante pentru cadourile de anul acesta:


Jucării educative pentru întreaga familie

Cei mici sunt cei mai entuziasmați în perioadele cu sărbători și sunt așa pe bună dreptate, deoarece de cele mai multe ori au ocazia să-și extindă colecția de jocuri și jucării cu ceva nou și captivant. Jocurile educative favorizează dezvoltarea armonioasă a copiilor și îi ajută să învețe mai ușor lucruri care le vor fi utile pe viitor.

Atenția, memoria, creativitatea sau cultura generală sunt doar câteva dintre aspectele pe care le influențează joaca. Jocuri interesante care să-i antreneze pe cei mai mici membri ai familiei găsiți la EduClass, unul dintre cei mai mari distribuitori de jucării educative din țară.

Relaxare pentru toată familia

Dacă tot vorbim despre activități care pun creativitatea la contribuție, să nu uităm de cărțile de colorat. S-a demonstrat că atunci când colorăm psihicul nostru devine mai relaxat și ne conectăm oarecum cu copilul din interior, motiv pentru care cărțile de colorat nu sunt destinate strict copiilor. Dacă sunteți totuși reticenți în această privință, un roman din literatura universală sau contemporană sigur v-ar ajuta să vă liniștiți într-una dintre cele mai aglomerate luni ale anului, iar la librăria online Libris găsiți sute de astfel de cărți, la prețuri cât se poate de accesibile.



Se apropie serbările și petrecerile tematice de Crăciun și final de an, iar cadourile de Moș Nicolae vă pot ajuta să vă pregătiți pentru evenimentele care urmează. Petrecerea de la birou va fi mult mai animată dacă veți alege ca tematică o petrecere costumată. O dată pe an e Crăciunul, deci e o ocazie unică să organizați un teambuilding de sezon, la care să vă delectați cu fursecuri homemade și să vă decorați biroul cu accesorii tematice de la Fabrica de Magie, de unde vă puteți procura și costume care mai de care mai neobișnuite.


Un cadou pentru amândoi

Dacă vreți să dăruiți ceva special persoanei iubite, o idee inedită ar fi cursurile de dans. Sau puteți merge la lecții împreună, pentru a îmbunătăți comunicarea dintre voi și a experimenta ceva nou în doi.

Cu timpul, veți ajunge să fiți invidiați de prieteni la petreceri, deoarece veți fi în lumina reflectoarelor și veți ști cum să vă puneți în valoare aptitudinile. Dansul este un hobby distractiv, extrem de util și deloc solicitant, pentru că un instructor priceput vă va ajuta de la bun început să dozați efortul depus. Vă puteți aventura în lumea dansului sau puteți ajuta pe cineva să o facă prin intermediul gift card-urilor de la școala de dans Arthur Murray din București.



O cină în doi, mereu o idee bună

O seară în oraș nu are cum să nu fie pe placul partenerului sau al partenerei, mai ales dacă se desfășoară într-o locație ce are aerul rafinat al unui restaurant italienesc. La Trattoria Buongiorno vă puteți bucura împreună de un meniu variat de paste, pizza, fructe de mare și multe alte bucate specific mediteraneene, într-un cadru unic.

Dacă preferați o porție zdravănă de papanași tradiționali, atunci nu ar trebui să-i ratați pe cei de la Hanu’ Berarilor, iar cel mai bun vin fiert noi l-am găsit la celebrul restaurant Caru’ cu bere, de unde recomandăm și carnea la garniță, un preparat tradițional de sezon, nu neapărat romantic, dar tare gustos.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod