BaByliss BeLiss

Idei de cadouri pe care nu le poate refuza nicio femeie

Știi și tu cât de dificil poate fi uneori alegerea unui cadou pentru o femeie, mai ales dacă nu o cunoști foarte bine. Însă există și vești bune! Sunt câteva lucruri de care orice femeie are nevoie!
Când spui femeie, te gândești la creatura aceea fascinantă, frumoasă, care a inspirat și inspiră marii artiști în operele lor de artă, în muzică, pictură sau în cuvinte. Și atunci, de ce să nu-i oferi ceva care să contribuie la frumusețea ei?

Și cum mai sunt câteva zile până la Crăciun, ți-am pregătit 3 idei de cadouri pe care nu le poate refuza nicio femeie!

1. Placa de păr 2 în 1 Pure Metal pentru păr perfect drept sau bucle lejere
Știu, frumusețea nu se rezumă doar la trăsăturile fizice, însă știi ce? O femeie care se simte frumoasă și apreciată de cei din jur, va emana frumusețe prin toții porii, așa că poți alege fără nicio grijă o astfel de placă.
“Dar sigur are deja o placă de păr”, ai putea spune. Dacă are părul mediu sau lung, este posibil să ai dreptate, însă tehnologia avansează și nicio femeie nu poate spune “nu” unui produs care îi va proteja mai mult părul.
Ce are această placă de păr în plus față de altele? Dacă o uiți în priză, după o oră de nefuncționare, placa se închide automat. În plus, tehnologia cu ioni oferă un aspect de păr sănătos și fin, iar învelișul Babyliss Diamond Ceramic lasă părului un aspect mătăsos și protejează firele de păr.
Așadar, dacă femeia căreia vrei să-i oferi un cadou are părul mediu sau lung și îl poartă atât drept, cât și cu bucle lejere, alege o placă de păr 2 în 1 Pure Metal!

2. Perie rotativă BaByliss BeLiss AS200E:

Știi cât de greu este să folosești o perie clasică pentru a oferi volum și formă părului? O perie rotativă salvează orice femeie de la vizita la coafor! Spre deosebire de placa de păr, o perie rotativă este recomandată chiar și pentru părul scurt. Imaginează-ți că imediat după spălare, poți obține o coafură diferită aproape de fiecare dată: de la îndreptarea perfectă și volum bogat de la rădăcină până la finisare.
Această perie este prevăzută cu tehnologie pe bază de ioni și protejează firul de păr.

3. Ondulator Curl Secret 2 Curl & Volume
Nu există femeie cu părul drept care să nu-și dorească bucle. Știi cum e! Întotdeauna îți dorești ce nu ai! Ce are în plus acest ondulator? E automat (adică nu ai nevoie de prea multe cunoștințe de hairstyling pentru a obține o coafură pe măsură), poți obține 36 de tipuri de bucle, fie subțiri, fie groase, temperatura și timpul de ondulare sunt ajustate automat, deci nu există riscul să-ți arzi părul, iar ceramica din interiorul ondulatorului distribuie temperatura uniform și asigură protecție, astfel încât părul să fie strălucitor, sănătos și perfect ondulat.

Acestea fiind spuse, sper că acum îți este mai ușor să alegi un cadou de Crăciun!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod