7 idei de cadouri pentru botez

Botezul unui copil este o ocazie de sărbătoare frumoasă și specială a celui mic, de care îți vei aduce aminte cu drag peste ani.
Iar în momentul în care participi la un astfel de eveniment, se obișnuiește să iei și cadouri pentru botez. Dacă nu ai mai fost până acum la un botez, s-ar putea să te învârți puțin prin magazine, în căutarea cadoului perfect. Mai jos, ți-am pregătit câteva sfaturi și idei de cadouri pentru botez, care îți pot face sarcina mai ușoară. Iată care sunt acestea!

Cum să alegi cadourile pentru botez?


Există mai multe elemente care îți pot îngreuna procesul de alegere a celui mai bun cadou de botez pentru noul membru al familiei.
Te poți ghida după câteva reguli simple atunci când ești în căutarea unor cadouri pentru botez precum:

1. Cadoul trebuie să fie unul adecvat, ceea ce înseamnă că trebuie să le arate părinților copilului că înțelegi ce-și doresc aceștia pentru viitorul copilului lor. Acest lucru poate include standardele lor fizice și morale, baza culturală și educația religioasă, printre altele.

2. Cadoul de la botez îi va aminti copilului întotdeauna de momentul special din viața lui, așa că îi poți oferi celui mic un cadou-amintire pe care îl poate păstra toată viața și care va avea o însemnătate mare pentru acesta, precum o bijuterie gravată.

3.
Cadourile care sunt folosite o singură dată pot fi, de asemenea, o idee grozavă, deoarece le arăți părinților că le sprijini acțiunile de zi cu zi în creșterea copilului.

4. Încearcă să găsești un cadou unic pentru copii, la care probabil că nu s-a mai gândit niciun alt invitat.

5. Cadourile personalizate reprezintă o altă idee perfectă pentru un botez, în special dacă ai ales un obiect deja disponibil în comerț și ai venit cu idei creative de personalizare a acestuia.

Cadouri pentru fetițe:


Ramele de poze pot fi un cadou perfect atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. De asemenea, poți cumpăra o pușculiță, iar toți invitații pot pune în aceasta bani, după cum este obiceiul la botez.
O altă idee de cadou pentru fetițe poate fi o casetă destinată primului moț și primului dințișor de lapte căzut. De asemenea, poți alege un set cu periuță și pieptene.

Cadouri pentru băieți


Pe lângă ramele de poze și pușculiță, poți cumpăra un suport pentru certificatul de naștere pentru băieți. De asemenea, îl poți personaliza prin gravarea acestuia. Poți găsi și o pereche de botoși pentru cel mic, care poate avea și mesaje amuzante. Chiar dacă este prea mic pentru a se juca, îi poți cumpăra prima mașinuță copilului.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod