Cel mai inventiv tată din lume! A creat un tricou prin care îşi determină copilul să-i facă masaj

Cei care nu iubesc masajul nu vor aprecia această invenţie. Însă, cu siguranţă, majoritatea oamenilor îl adoră şi au mare nevoie de el!

Trăim într-o epocă a muncii intelectuale, ceea ce înseamnă că mulţi dintre noi petrecem întreaga zi de lucru pe un scaun de birou. Cu siguranţă, sedentarismul nu poate fi bun pentru corp, iar după atâta stat, oricine şi-ar dori un masaj pe spate. Dar, dacă ai copii, probabil ziua de muncă nu se termină decât atunci când cei mici adorm.

Ei bine, un tată geniu din Japonia a venit cu o idee minunată de a combina timpul de joacă al copiilor cu un bun masaj la spate. Ken Kawamoto este un bărbat inventiv și un inginer software pentru Google, dar cel mai important, este un tată.

Recent, acesta a creat un tricou excepţional. La prima vedere, pare destul de simplu, dar ascunde un scop secret. Scopul său este de a determina copiii să îţi facă un masaj în timp ce se bucură că fac acest lucru.


Ken a declarat că lucrează de multe ori la laptop stând pe podea, iar într-un astfel de moment, copilul său a început să se joace cu un tren de jucărie pe spatele lui. În mod surprinzător, s-a simţit foarte revigorant, pentru că spatele lui e tot timpul tensionat.
Apoi, i-a venit această ideea magnifică pentru a-l determina pe cel mic să alerge cu trenul de-a lungul părţilor spatelui care au cea mai mare nevoie de un masaj special.

Din moment ce fiul lui este pasionat de trenuri, i s-a părut firesc să creeze un tricou cu şine pentru ca micuţul să mânuiască trenul fără probleme.
Mai mult decât atât, acesta are spaţii special proiectate, denumite: "Umăr drept", "Umăr stâng", "Coloană vertebrală" și "Înapoi spate". Astfel, purtătorul tricoului poate să identifice care zone necesită mai multă atenţie şi să creeze unul personalizat. Tricoul de masaj este disponibil online şi poate fi cumpărat în culori diferite, dar designul este acelaşi.

 



Foto: boredpanda

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod