Cum se creșteau copiii în trecut. 20 de imagini amuzante care le dau fiori părinților de azi

În mod sigur îți sunt cunoscute astfel de afirmații: "Pe vremea mea, mergeam zece kilometri prin zăpadă ca să ajungem la școală".
Toți părinții și bunicii adulților de astăzi au astfel de amintiri care par greu de crezut, dar imaginile vechi de familie demonstrează cât sunt de reale. 

Spre deosebire de generațiile trecute, copiii din prezent par să fie extrem de protejați de părinți, fiind tot timpul sub atenta supraveghere a cuiva. Dar cu ani în urmă, copiii erau nevoiți să-și inventeze propriile jucării și activități distractive, iar părinții nu păreau atât de îngrijorați de siguranța celor mici. 

De la bebeluși care sunt ținuți pe scaunul din dreapta fără centură de siguranță, la copii care sunt fotografiați stând pe lei, tigri sau urși, toate acestea erau ceva obișnuit în urmă cu mulți ani.

În prezent, nici nu am concepe așa ceva fără ca părinții să primească o vizită din partea angajaților de la Protecția Copilului...

Descoperă câteva fotografii vechi amuzante care demonstrează cât de relaxați erau părinții și bunicii în urmă cu mulți ani.
 
Foto: boredpanda.com
 
Citește și: 

Draga mea, singura datorie pe care o ai este să fii o mamă perfectă pentru copilul tău, nu o mamă perfectă pentru cei din jur!
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod