Mama care a crescut copilul greșit timp de 30 de ani

Probabil că ai mai auzit de încurcături care au avut loc la spitale, iar unele familii au plecat acasă cu un copil care nu era al lor. Iată ce a pățit o mamă din Rusia!

Cum a ajuns o mamă din Rusia să aibă grijă de copilul greșit timp de 30 de ani?


O femeie a crescut copilul greșit pentru o perioadă de 30 de ani, după o încurcătură la spital, timp în care copilul ei biologic a fost crescut de un criminal. Zoya Tuganova a născut o fetiță în anul 1987, dar nu și-a recunoscut copilul atunci când personalul de la spital i l-a dat pentru a merge acasă. 30 de ani mai târziu, Zoya are și dovezi pentru a-i consolida presupunerile. Acum, Zoya dă în judecată spitalul pentru 40.000 de lire sterline, din cauza gafei care a fost creată.

Zoya Tuganova, în vârstă de 70 de ani, a dat naștere fiicei sale într-un spital din Chelyabinsk, dintr-o regiune din Rusia, în anul 1987.
În momentul în care personalul spitalului i-a adus copilul pentru a-l lua acasă, mama s-a plâns că nu îl recunoaște și presupunea că fetița ei a fost schimbată cu alta.

Medicii i-au respins acuzațiile și s-au oferit să o trimită la teste psihiatrice, în loc să investigheze presupunerile mamei. Zoya a dezvăluit că fiica sa avea pielea albă, ochii mari și părul blond. A doua zi, când i-a fost adus copilul pentru a-l hrăni, s-a uitat la acesta și și-a dat seama că era complet diferit.

Doamna Tuganova, împreună cu soțul ei, au crescut o fată pe care au numit-o Katya și care suferă de o boală de inimă.
O altă femeie, identificată ca fiind Elvira Tuligenova, a crescut-o pe fata familiei Tuganova și a denumit-o Lucia. Lucia a fost nevoită să cerșească bani pentru mâncare, deoarece nici unul dintre părinții ei nu lucra.

La vârsta de 13 ani, Lucia a fost dusă la un orfelinat, după moartea mamei sale cauzată de consumul de alcool, precum și din cauza faptului că tatăl său a fost închis pentru crimă.

Doamna Tuganova a susținut că a fost întotdeauna îngrijorată că a crescut copilul altcuiva, însă nu a investigat presupunerea până la moartea soțului său.
Aceasta a afirmat că s-a uitat la o emisiune în care doi copii au fost încurcați la naștere și a început să plângă. Cu ajutorul Katyei, a găsit-o pe Lucia și a făcut un test ADN, care a confirmat că fetele au fost încurcate de spital la naștere. Doamna Tuganova a depus o plângere, cerând 41.365 de lire sterline ca și compensație pentru încurcătură.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod