30 de aranjamente florale spectaculoase pentru nuntă. Par desprinse din povești!

Florile sunt de nelipsit de la orice nuntă, iar designerii se străduiesc de fiecare dată să creeze noi moduri interesante de a decora folosind florile.
În afara aranjamentelor clasice prezente pe fiecare masă de nuntă, există și modalități inedite și spectaculoase de a decora cu flori naturale. De exemplu, peretele din flori, care se numără printre cele mai apreciate stiluri în tendințe, presupune aranjarea multor flori pe un panou vertical astfel încât să se obțină un efect de perete acoperit integral cu flori. Este ideal pentru fotografiile de nuntă, iar invitații se vor înghesui să-și facă selfie-uri într-o astfel de zonă de o frumusețe aparte.

Pentru decorarea restaurantului, un alt trend intersant este cel al candelabrelor realizate din flori.
Acestea sunt acoperite cu flori care curg elegant, imitând perfect un candelabru.

De asemenea, există idei spectaculoase și pentru nunțile în aer liber. Arcadele acoperite cu flori arată uimitor și sunt folosite pentru a realiza fotografiile de nuntă ale celor doi miri și invitaților lor, dar este un cadru ideal și pentru desfășurarea ceremoniei, dar aceasta are loc în aer liber.

O altă variantă inedită de a decora cu flori la o nuntă în aer liber și nu numai este realizarea unei perdele din flori.
Este un proiect atât de simplu de pus în practică încât te poți ocupa singură. Tot ce trebuie să faci este să înșiri flori pe ațe, pe care să le prinzi de un suport astfel încât să obții un efect de perdea.

Descoperă 30 de aranjamente florale pentru nunți din care să te inspiri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod