21
Nunțile perfecte există doar în filme! 20 de imagini care te vor face să râzi în hohote
Casă şi familie · Cuplu / 08.10.2019

Ziua nunții este specială pentru fiecare persoană, cu atât mai mult pentru miresele care visează la acest moment încă din copilărie. Uneori această zi devine specială tocmai pentru că sunt atât de multe lucruri care pot merge prost.

Așa cum spune legea lui Murphy, „dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost”. Și așa cum se întâmplă de obicei, cu cât ai așteptări mai mari și visezi la perfecțiune, cu atât este mai mare riscul să fii dezamăgit.
Orice se poate întâmpla la o nuntă: să te împiedici în rochia de mireasă și să cazi în drum spre altar, să cadă tortul de pe masă, să nu ajungă fotograful sau să ai de-a face cu invitați exagerat de veseli, care nu se mai opresc din băut. Dacă astfel de întâmplări sunt un adevărat coșmar pentru miri în ziua nunții, devin principalul subiect de discuții amuzante după marele eveniment.
Fotografiile, surprinse la momentul potrivit, sunt dovada clară a faptului că nunțile pot fi surprinzătoare și incredibil de amuzante. Descoperă câteva exemple care te vor face să râzi în hohote.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro