Experiențe neplictisitoare cu Heidi

Începutul primăverii marchează și perioada în care, mai mult ca oricând, ne celebrăm pe noi și pe celelalte femei surprinzătoare din viața noastră. Cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie, ne oprim și facem o listă (mentală sau pe hârtie) cu toate “Evele” cărora vrem să le facem o bucurie.
Și ne străduim ca ceea ce alegem să le oferim să nu fie doar un lucru “bifat” din obligație, ci să exprime gândul bun pe care l-am pus îm momentul cumpărării. 

Ciocolata (indiferent că este sub formă de tablete sau de praline) este printre cele mai potrivite cadouri cu această ocazie. Exprimă un moment unic, de pauză de la cotidian și de răsfăț deplin.

Pentru un cadou special alege produse premium, precum cele oferite de Heidi, care are o gamă variată de produse pentru cei ce caută cadoul ideal pentru femeile din viața lor. 

Povestea Heidi a început în 1994 când Juerg Laederach, pasionat ciocolatier și antreprenor elvețian, a pornit într-o călătorie de explorare, din dorința de a oferi noi perspective unei comunități din România și de a împărtăși arta elvețiană de producere a ciocolatei. Visul lui era să ofere lumii întregi cea mai rafinată ciocolată realizată manual. Iar spiritul puternic al artei elvețiene de a face ciocolată este moștenirea pe care ciocolatierii iscusiți de la Heidi o duc mai departe cu artă, cunoaștere și curiozitate.
 
 

Juerg Laederach a fost inspirat de faimosul personaj „Heidi, fetița munților” care, prin inocență și naturalețe, îi făcea pe toți din jur să privească mereu lucrurile bune. Acesta este spiritul Heidi, care își dorește ca prin compozițiile sale de ciocolată să îi inspire pe oameni să exploreze partea frumoasă a vieții.

În prezent, Heidi este liderul ciocolatei premium în România, iar datorită măiestriei, creativității și pasiunii, mica afacere s-a dezvoltat și a ajuns un “Atelier du Chocolat” global, care exportă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Maeștrii ciocolatieri creează permanent rețete inedite, inspirați de dorința de a depăși așteptările chiar și celor mai pretențioși iubitori ai ciocolatei. Combinații unice cu ingrediente naturale și umpluturi savuroase, create manual pentru momente neplictisitoare, în care să vezi numai partea frumoasă a vieții.

Împletind pasiunea pentru explorare cu rețeta celei mai gustoase ciocolate și cu iscusința maeștrilor ciocolatieri, Heidi a dobândit acea formulă unică la care majoritatea doar visează: să ofere experiențe neplictisitoare lumii intregi. 

Și pentru că experiențele neplictisitoare nu vin niciodată singure, atelierului de ciocolată Heidi i s-au alăturat alte două ateliere de creație (gențile Otilia Flonta și bijuteriile Carla Szabo), astfel încât accesoriile primăverii să fie complete. În cadrul campaniei „The Good Mood Box”, care se desfășoară între 27 februarie și 8 martie, cei care cumpără produse Heidi în valoare de minimum 19 lei vor câștiga garantat, pe loc, unul dintre premiile neplictisitoare: 20.000 de  cutii de praline Heidi Signature, 240 de bijuterii Carla Szabo sau 30 genți Otilia Flonta. Mai multe detalii despre campanie și lista magazinelor participante găsești pe www.neplictisitor.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod