Cum să expui o colecție de plante. 30 de idei din care să te inspiri

Ai colecționat deja destule plante pe care le ai răspândite prin casă? Ai putea să le folosești într-un mod inedit și modern pentru a obține un decor interesant.
Tot ce trebuie să faci este să-ți strângi plantele în aceeași zonă astfel încât să creezi un efect de expoziție. Este un trend care cucerește rețelele de socializare, tocmai pentru că arată foarte bine și este o metodă eficientă și decorativă de a depozita plantele la interior pe timpul sezonului rece. 

Dar pentru ca plantele tale să arate foarte bine și să obții efectul de galerie, este necesar să le oferi unele elemente în comun. De exemplu, pune plantele în ghivece sau măști de aceeași culoare, dar cu textură diferită sau respectând aceeași temă. 

Vei avea nevoie de o etajeră cu polițe sau poți să fixezi direct polițele în perete în cazul în care vrei să păstrezi permanent plantele acolo, nu doar peste iarnă.
De asemenea, măsuțele și scaunele decorative pot fi folosite grupat ca suporturi pentru plantele tale. 

Descoperă 30 de imagini din care să te inspiri dacă vrei să-ți amenajezi o colecție de plante.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod