Primăvara nu a venit încă, dar reducerile LEMS de primăvară sunt aici

Sunteți gata pentru primăvară? Reducerile LEMS de până la 55% la mobilă românească sunt aici.
Un soare puternic, lucind de fericire, o primăvară timpurie, mărțișoare și parfum de flori în aer, căldură. Sună ca un început de primăvară perfect, nu? Ei bine, din păcate când deschidem geamul, nu ne lovește parfum de flori, ci fulgi de nea. Soarele nu este chair atât de strălucitor și căldura se află doar în priviri și-n inimi, nu și-n aer, dar nu trebuie să ne demoralizăm. Reducerile LEMS, de până la 55%, la mobilă românească sunt aici pentru a ajuta primăvara să sosească. 


Bucătăria Gazelle la 25% reducere primăvara aceasta

Haideți să uităm de faptul că suntem deja în martie și afară ninge și să ne concentrăm pe a aduce primăvara la noi în casă. Cu bucătăria Gazelle, acest lucru se poate întâmpla în orice moment al anului. 

Puteți allege între mai multe opțiuni de fronturi super lucioase, de la alb, până la roșu, orange, vanilie, bej cubanit etc. Le găsiți pe toate pe site-ul lemet.ro, la categoria bucătăria Gazelle

Puteți să vă jucați cu modulele cum doriți, bucătăria este configurabilă, așadar puteți să o construiți exact așa cum doriți. Pe site-ul lemet.ro găsiți și un configurator virtual cu ajutorul căruia vă puteți crea bucătăria dorită care poate aduce primăvara în casele voastre mai repede. 


Bucătăria Gazelle urbano înfrumusețează orice bucătărie
 
Cu o configurație de fronturi mate (urbane) și super lucioase (cappuccino), carcasă/blat urbano și mânere din crom, nu puteți da greș în nicio situație. Descoperiți toate detaliile în link
 
 

Dar dacă sunteți adepții zicalei “negrul are tot ce trebuie. Frumusețea lui este absolută. Este armonia perfectă” (Coco Chanel), atunci mergeți la sigur cu bucătăria Gazelle cu fronturi super lucioase negru și alb, carcasă urbano, blat arctic și mânere crom.
 
 

Reducerile LEMS continuă până pe 31 martie
Până când primăvara nu se instalează în toată regula, reducerile LEMS nu pleacă nicăieri. Sunt aici până pe 31 martie. Puteți merge în oricare magazin LEMS să le explorați mai bine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod