10 trucuri simple care te ajută să tai din calorii fără mult efort
Dieta / 12.06.2018
Ai grijă la ceea ce mănânci și încerci să faci puțină mișcare, dar tot nu slăbești cum ți-ai dori? Ține cont de aceste trucuri ca să tai din calorii și să dai jos kilogramele în plus!

Știi deja că aceasta este rețeta succesului, însă mai greu este să o pui în practică. Chiar dacă ai senzația că nu mănânci cantitativ mult pe parcursul unei zile, este posibil ca alimentele pe care le alegi să aducă un surplus caloric și să depășești foarte ușor necesarul zilnic. Cred că ai constatat deja că atunci când mănânci dulciuri, snacks-uri sau alte alimente procesate din supermarket ajungi să depășești cu ușurință numărul caloriile necesar și care te ajută să slăbești. În plus, atunci când te concentrezi pe alimentele integrale și sănătoase, poți să mănânci fără probleme, să te simți sătulă și să te îmcadrezi perfect în necesarul caloric pentru o zi. 
 

Așadar, secretul constă în a mânca sănătos și mai puțin, astfel încât să nu te ridici de la masă cu senzația de prea-plin. Aceste mici trucuri te pot ajuta să tai din calorii fără mult efort și să fii conștientă de ce și cât mănânci.


10 trucuri simple care te ajută să tai din calorii fără mult efort


Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro