Au slăbit şi deţin secretul! 7 poveşti care te motivează să slăbeşti

Unele persoane găsesc o motivaţie foarte puternică şi nu se lasă învinşi până când nu scapă de kilogramele în plus. Descoperă 7 poveşti inspiraţionale care te motivează să slăbeşti!


Lupta cu kilogramele nu este deloc uşoară, cu atât mai mult cu cât ele se tot adună şi tu nu faci nimic în această privinţă. Îţi propui mereu să începi o dietă şi să te ţii de ea, însă mereu se întâmplă ceva ce te împiedică să rămâi pe drumul cel drept. De cele mai multe ori este suficient să citeşti despre poveştile unor oameni care au reuşit să slăbească foarte mult şi să găseşti motivaţia de care ai nevoie pentru a te pune pe treabă. Iată câteva astfel de poveşti inspiraţionale publicate de BrightSide care te motivează să slăbeşti:
1 din 8

Kate a slăbit 50 de kilograme în 9 luni

După ce a ignorat foarte multă vreme problema kilogramelor care se tot adunau, Kate a recunoscut că ceea ce a motivat-o era tocmai faptul că ajunsese să fie obeză, iar acest lucru îi afecta serios sănătatea. A luat acest lucru în serios, începând să reducă foarte mult din porţiile pe care le consuma zilnic. A reuşit să se motiveze, deoarece din prima săptămână a dat jos 8 kilograme. Apoi Kate a continuat să-şi calculeze caloriile şi să facă sport zilnic, ajungând ca în 9 luni de zile să scape de 50 de kilograme. În prezent, sportul este prioritar pentru ea şi îşi petrece zilnic câte 2 ore la sală sau făcând mişcare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod