Ce să mănânci dimineaţa dacă ţii cură? 6 idei geniale pentru un mic dejun sănătos

Brioşele din ouă şi legume sau fructele combinate cu iaurt grecesc şi cereale sunt potrivite pentru micul dejun. Descoperă cele mai bune idei de mic dejun dacă ţii cură de slăbire!

Când ţii cură de slăbire, şi nu numai, este foarte important să nu sari niciodată peste micul dejun. Însă, dacă eşti mereu pe fugă poate să-ţi fie foarte dificil să faci alegeri sănătoase şi echilibrate, astfel că de multe ori sfârşeşti să mănânci ceea ce apuci drumul către muncă sau, mai rău, bei cafeaua pe stomacul gol şi nu mănânci nimic până la prânz. Aceste situaţii nu sunt deloc recomandate în cazul în care ţi-ai propus să scapi de kilogramele în plus, deoarece metabolismul tău va fi încetinit şi nu vei arde eficient grăsimile din zonele cu probleme.



Ouăle, peştele, cerealele integrale, fructele de pădure, brânza, avocado, năutul, legumele şi verdeţurile sunt câteva dintre ingredientele pe care le poţi prepara în foarte multe feluri pentru a obţine un mic dejun echilibrat, sănătos şi hipocaloric. Combinaţiile pe care ţi le propunem mai jos te pot ajuta să prepari un mic dejun fie în avans, fie dimineaţa, deoarece sunt rapide. Astfel că vei avea mereu la îndemână preparate sănătoase şi nu mai trebuie să te întrebi mereu ce să mănânci dimineaţa dacă ţii cură.

Ca să reuşeşti să slăbeşti într-un mod sănătos şi să scapi definitiv de kilogramele trebuie să conştientizezi cât de important este micul dejun şi să îl incluzi în fiecare dimineaţă în rutina ta.
Dacă nu mai ştii ce să mănânci dimineaţa dacă ţii cură de slăbire îţi recomandăm câteva reţete extrem de rapide şi pentru toate gusturile:


Toast cartofi dulci cu avocado - 10 minute

 

Brioşe fără făină - 15 minute

 

Rulouri cu avocado şi ou - 30 de minute

 

Pastă de avocado şi năut - 15 minute

 

Banana split cu iaurt grecesc, cereale şi fructe de pădure - 10 minute

 

Brioşe cu ouă şi legume - 20 de minute

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod