Cele mai bune 10 trucuri ca să slăbești fără să te chinui

Din dorința de a scăpa de kilogramele în plus, multe femei apelează la soluții radicale care aduc multă frustrare. Descoperă cele mai bune 10 tucuri ca să slăbești fără să te chinui!
Dacă ți-ai propus să scapi de kilogramele în plus trebuie să ai răbdare și să faci schimbările care dau cele mai bune rezultate pe termen lung. Dacă te torturezi câteva zile și te înfometezi nu vei rezolva absolut nimic, deoarece în momentul în care începi din nou să mănânci obișnuit te vei îngrășa la loc. 

Din dorința de a slăbi rapid, foarte multe femei fac greșeli care mai mult le fac rău decât să aduce vreun beneficiu. Trebuie să îți schimbi stilul de viață, să mănânci mai sănătos și să faci mau mult sport! Este o regulă care va funcționa pe termen lung și te va ajuta să ai silueta dorită. Însă, trebuie să cunoști și câteva trucuri care te ajută să nu te chinui foarte mult atunci când ești la cură de slăbire.


Cele mai bune 10 trucuri ca să slăbești fără să te chinui


1. Nu te extenua la sală

Dacă faci exerciții extenuante și antrenamente de lungă durată nu vei slăbi mai rapid. Nu aceasta este rețeta de succes, ci s-a demonstrat că persoanele care includ un antrenament moderat efectuat cu regularitate obțin rezultate mult mai bune. 


2. Fă din sport un stil de viață, nu o obligație!

Cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru corpul tău este să-l tratezi zilnic cu puțină mișcare și exerciții. Trebuie să găsești un antrenament pe care îți face plăcere să-l practici și atunci totul va fi mult mai simplu.
Dacă faci sport fără să-ți placă și consideri această îndeletnicire ca o corvoadă, atunci nici antrenamentele nu vor da rezultate. Găsește cel mai bun antrenament care te menține în formă și bucură-te de efectele lui în fiecare zi!


3. Cântărește-te cu regularitate

Este recomandat să te cântărești în fiecare zi sau măcar în fiecare a doua zi pentru a te motiva să continui procesul de slăbire. Pe măsură ce ai o dietă echilibrată și faci sport, rezultatele încep să apară, iar acestea te vor ambiționa să continui când vezi că cifrele de pe cântar sunt în scădere. 


4. Consumă alimente probiotice

Studiile au demonstrat că flora intestinală în cazul persoanelor supraponderale arată diferit de cea a persoanelor cu greutate normală. Alimentele care conțin Lactobacillus rhamnosus sunt cele pe care trebuie să le consumi, prin urmare citește cu atenție eticheta produselor lactate pe care le cumperi. 


5. Mănâncă fasole, mazăre și linte

Sunt alimente bogate în proteine și care conferă o senzație intensă de sațietate. Sunt alimente recomandate în cura de slăbire, deoarece furnizează nutrienți și ajută la scăderea în greutate.


6. Nu renunța la nicio categorie alimentară

Corpul tău are nevoie de proteine, grăsimi sănătoase și carbohidrați ca să funcționeze normal. Trebuie doar să le consumi în cantitățile potrivite și să le alegi pe cele sănătoase.

7. Mănâncă din farfurii mici

Folosește farfuriile normale, nicidecum cele imense, deoarece astfel vei controla mai bine porțiile pe care le consumi. Mai mult, o farfurie mică plină îți va da imediat senzația de multă mâncare. 


8. Folosește culori vesele pentru fața de masă

Potrivit specialiștilor, un contrast frumos între fața de masă și farfurie va crea senzația de porții mai mari. Asstfel că vei simți mai devreme senzația de sațietate și acest lucru te împiedică să faci excese culinare. 


9. Folosește o aplicație care-ți calculează caloriile

Acest lucru este deosebit de util și te ajută să slăbești. Folosește o aplicație bună care calculează caloriile, introdu toate mesele tale în aplicație și astfel vei conștientiza ce și cât este bine să mănânci. 


10. Citește întotdeauna etichetele

Astfel vei știi exact câte calorii are produsul respectiv și cât de sănătos este. Mai mult, aceste informații te pot ajuta să treci în aplicație cu exactitate numărul caloriilor. 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Stoica Alexia pe 19 Sep 2020, 14:44
    dieta

    mi a fost foarte util sfatul!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod