Cele mai bune 5 trucuri care te ajută să arzi grăsimile mai rapid

Vrei să scapi mai repede de kilogramele în plus? Învață cele mai bune trucuri care te ajută să arzi grăsimile mai rapid!
Ai constatat că nu îți mai este atât de ușor să slăbești ca înainte și că unele diete la care ai recurs nu mai dau roade rapid? Ca să scapi de kilogramele în plus trebuie să acorzi o atenție mai mare alimentelor pe care le consumi și nici măcar să nu te gândești că înfometarea poate să te ajute în vreun fel. Dacă alimentația ta este una cât mai naturală și preparată simplu, fără alimente procesate, atunci reușești să slăbești fără să te chinui. 

Dacă mai adaugi acestui ritual și câteva ore de exerciții fizice pe săptămână, arderile metabolice vor fi mult mai alerte și vei reuși să slăbești mult mai rapid. 

Pe lângă atenția maximă acordată alimentației și sportul efectuat cu regularitate, mai poți să incluzi în planul tău aceste trucuri care sunt recunoscute pentru faptul că ajută corpul să ardă grăsimile mai rapid.


Cele mai bune 5 trucuri care te ajută să arzi grăsimile mai rapid


1. Consumă zilnic ardei iute

Ardeiul iute sau fulgii din ardei iute constituie unul dintre cele mai eficiente trucuri care ajută la accelerarea metabolismului, intensificând arderea grăsimilor. Ardeiul iute conţine capsaicină, o substanţă care accelerează arderea grăsimilor şi suprimă pofta de mâncare.
Potrivit unui studiu apărut în American Journal of Clinical Nutrition s-a constatat că persoanele care obişnuiesc să consume ardei iute mănâncă cu 200 de calorii mai puţin la următoarea masă şi este stimulată arderea grăsimilor din zona abdominală.



2. Consumă la micul dejun ouă, spanac și ulei de măsline extrevirgin 

Ouăle au un conţinut ridicat de proteine şi arginină care ajută la slăbit. De asemenea, un studiu apărut în Journal of Dietary Supplements arată că persoanele obeze a căror dietă a fost suplimentată cu arginină au slăbit mai mult şi mai rapid spre deosebire de cele care nu au avut acest ingredient în dieta lor. Consumă ouăle fierte, jumări sau poşate alături de o salată de spanac stropită cu zeamă de lămâie şi ulei de măsline care furnizează grăsimi sănătoase.


3. Consumă o jumătate de grepfrut înainte de fiecare masă principală

Ingredientele din grepfrut reduc nivelul insulinei, obligând astfel corpul să transforme caloriile în energie pe care o consumă și nu o stochează în depozitele adipoase. O jumătate de greprfut are numai 36 de calorii și nu include deloc grăsimi.
Consumă acest fruct înainte de mese pentru a-i folosi la maximum potențialul. Datorită enzimelor din conţinutul său, grepfrutul are un efect puternic asupra metabolismului, favorizând arderea grăsimilor.

Astfel că est adesea folosit în curele de slăbire ca un adjuvant. Potrivit celebrului Dr. Oz. poți să slăbești un kilogram pe zi dacă urmezi acest plan de dietă care include grepfrutul alături de cele trei mese principale sănătoase și echilibrate. 


4. Evită combinația făină albă plus zahăr! 

Orice produs care conţine zahăr şi făină ralbă afinată favorizează depunerile de grăsime viscerală, care este foarte periculoasă, de aceea este foarte important să consumi ocazional aceste preparate: dulciuri, produse de patiserie și panificație.


5. Evită sucurile din fructe! 

Chiar dacă ţi se par sănătoase sucurile de măr, struguri sau portocale pe care le găseşti la supermarket, celebrul Dr. Oz avertiza în emisiunea sa asupra faptului că mulţi producători adaugă zahăr în acestea şi nu vei face decât să consumi o cantitate exagerată de zahăr care-ţi distruge efortul pe care-l faci de a mânca sănătos pentru a slăbi. 

Specialistul susţine că în 230 de mililitri de suc de fructe găseşti 30 de grame de zahăr, iar în aceeaşi cantitate de suc carbogazos se regăsesc 28 de grame de zahăr.
Prin urmare, evită orice suc din comerţ! 

Sfatul specialistului: prepară acasă o limonadă cu suc de lămâie adevărat şi îndulcește-o cu extract de stevia pentru a obţine o băutură fără zahăr şi calorii. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod