Dieta de 1200 de calorii pe zi: ce trebuie să mănânci
Dieta / 14.03.2018
Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, dar nu știi cum să-ți structurezi mesele, iată cum arată dieta de 1200 de calorii realizată de un nutriționist.

Nu știi niciodată ce să mănânci atunci când ești la dietă? Preferi să consumi aceleași alimente până când te plictisești de ele? Nu ai mese regulate și consistente, ci alegi să te mai și înfometezi? Cred că ți-ai dat seama singură până acum că aceste reguli nu funcționează pe termen lung și revii mereu în același punct. 

Ca să slăbești și să te menții la greutatea dorită trebuie să mănânci sănătos, asigurându-te că mesele tale îți furnizează proteine, fibre și grăsimi sănătoase. Numai așa vei scăpa de toate poftele alimentare care îți dau mereu târcoale și poți să scapi de kilogramele în plus. Ca să îți dai seama cum ar trebui să arate mesele tale într-o zi, iată un plan alimentar realizat de Kristin Kirkpatrick, un nutriționist invitat în emisiunea The Dr. Oz Show! Alege din cele două variante pe care nutriționistul le oferă pentru fiecare masă și vei realiza că poți să mănânci și să slăbești, fără să simți mereu senzația de foame!


Iată cum arată dieta de 1200 de calorii pe zi:

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro