Încearcă această dietă care dă rezultate! Ce trebuie să mănânci?

Ţi-ai propus să scapi de câteva kilograme ca să arăţi bine pe plajă? Încearcă această dietă care nu are legătură cu înfometarea şi vei obţine rapid rezultate!
Înfometarea iese din discuţie atunci când vrei să slăbeşti! Nu este niciodată o soluţie pe termen lung, iar riscurile pentru sănătate sunt imense. De aceea, trebuie să te asiguri că mănânci alimentele potrivite care te ajută să slăbeşti şi să te menţii pe termen lung. Cea mai bună dietă care dă rezultate este aceea care conţine alimente sănătoase, integrale şi care te determină să respecţi orele de masă.

Începe prin a te obişnui să mănânci ceva sănătos la micul dejun, în cazul în care ştii că sari mereu peste această masă.
Acest prim pas te va ajuta enorm de mult atât să slăbeşti, cât şi să te menţii la greutatea corporală dorită. Optează întotdeauna pentru o combinaţie de proteine, carbohidraţi complecşi şi grăsimi sănătoase (de exemplu, un ou fiert moale cu o felie de pâine integrală/crackerşi şi un sfert de avocado/puţin ulei de măsline), încercând să eviţi pe cât posibil produsele făinoase (covrigi, croissant, pâine albă).

Gândeşte-te de fiecare dată când vrei să mănânci ceva nesănătos ce beneficii aduce acel aliment pentru corpul tău, iar dacă ajungi singură la concluzia că furnizează doar cantităţi enorme de zahăr şi aditivi nocivi îţi va fi mult mai uşor să stai departe de aceste tentaţii culinare.


Alte reguli importante pe care trebuie să le respecţi atunci când începi această dietă sunt:

  • Ţine această dietă timp de 3 zile, fă pauză 2 săptămâni, după care poţi să repeţi acest obicei!
  • Nu consuma deloc alcool în timp ce eşti la dietă!
  • Nu adăuga zahăr şi frişcă în cafea!
  • Dacă nu îţi place untul de arahide îl poţi înlocui cu cel de migdale sau cu seminţele de dovleac sau humus (pastă de năut).


Iată în ce constă dieta şi ce trebuie să mănânci pe parcursul a trei zile!


Meniu pentru prima zi

Mic dejun: 1/2 grepfrut, 1 cană cu cafea şi o felie de pâine integrală cu unt de arahide
Prânz: 1 conservă mică de ton, o felie de pâine integrală şi apă/cafea/ceai
Cină: 85 de grame de orice carne, 1 ceaşcă cu fasole verde la abur, 1/2 banană, 1 măr şi 1 ceaşcă cu îngheţată de vanilie.


Meniu pentru a doua zi

Mic dejun: o felie de pâine prăjită, un ou şi 1/2 banană.
Prânz: 1 ceaşcă brânzică de casă sau o felie de brânză cheddar, 1 ou fiert tare, 4 crackerşi.
Cină: 2 cârnaţi, 1 ceaşcă cu broccoli la abur, 1/2 ceaşcă cu morcovi la abur, 1/2 banană şi 1/2 ceaşcă cu îngheţată de vanilie.


Meniu pentru a treia zi

Mic dejun: 5 crackerşi, o felie de brânză cheddar sau caşcaval, 1 măr mic, 1 ceaşcă de cafea neagră.
Prânz: o felie de pâine prăjită şi un ou fiert tare.
Cină: 1 conservă mică de ton, 1/2 banană şi 1 ceaşcă cu îngheţată de vanilie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod