Preparate delicioase pentru femeia modernă și super-activă – rețetă inteligentă pe bază de soia

Ce mănânci când nu ai timp să gătești? Și cum îți menții silueta? Acestea sunt întrebările pe care și le adresează majoritatea femeilor active. Din fericire, există alternative rapide și sărace în calorii.

Astăzi îți propunem o rețetă inteligentă de supă cremă de broccoli cu lapte de soia de la Inedit:


Ingrediente:
- 1 kilogram broccoli
- 2 cartofi medii cuburi
- o ceapă medie (poți folosi și ceapă roșie)
- 3 căței de usturoi
- ulei de măsline
- sare și piper
- mix de semințe
- lapte de soia de la Inedit

Mod de preparare:
Într-o oală încăpătoare, pune cartofii și ceapa la fiert. Lasă să fiarbă 5 minute, apoi adaugă și bucățile de broccoli. Cartofii fierb puțin mai greu decât broccoli. Când toate legumele devin foarte moi le poți lua de pe foc, le scurgi de apă, apoi le adaugi în blender alături de usturoi, sare și piper. În momentul în care au devenit piure, adaugă treptat băutura din soia simplă de la Inedit până când obții consistența dorită. Supa nu trebuie să fie nici prea tare (ca un piure), dar nici prea apoasă, așa că îți recomandăm să adaugi lapte de soia puțin câte puțin.
Notă: Nu adăuga laptele de soia de la început, ci numai după ce ai obținut piureul de legume, altfel există riscul să obții o spumă de legume, nu o supă cremă.
La final, poți orna supa cu un mix de semințe (este delicioasă cu semințe de dovleac crude) și o picătură de ulei de măsline.
 
Dacă îți dorești să înlocuiești clasicele crutoane sau semințele de dovleac, îți propunem să tai câteva cuburi de tofu în saramură afumat de la Inedit. Acesta se obține din lapte de soia, la care, pentru varietatea gustului, se adaugă ingrediente naturale, precum semințe de chimen, vârfuri de mărar, fulgi de ardei. Tofu este bogat în calciu și proteine, așa că vei avea o masă consistentă, delicioasă, dar și săracă în calorii.

Laptele din soia de la Inedit se găsește în 4 sortimente, acesta fiind obținut direct din boabele de soia, nemodificate genetic, nu conțin conservanți sau coloranți și sunt bogate în grăsimi bune (nesaturate).
 
Găsești mai multe informații despre băuturile din soia de la Inedit aici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod