Sucul cu ananas și castravete care te ajută să slăbești în 7 zile

Ca urmare a consumului excesiv de alimente procesate, junk food și mâncăruri prăjite, dar și din cauza expunerii la toxinele din aer și diferite produse chimice, suntem supuși unui risc mai mare al diferitelor complicații de sănătate.
Printre acestea se numără și boli mai grave, precum cancerul, bolile cardiace, diabetul și altele. Pentru a elimina aceste toxine din corpul nostru și pentru a echilibra starea generală de sănătate, este esențial să facem o detoxifiere a organismului în mod regulat, cu ajutorul metodelor potrivite. Aceasta va curăța colonul și va elimina și excesul de deșeuri din intestine. Când colonul este curățat de substanțele chimice, vei avea o digestie mai bună și te vei simți mai bine.
De asemenea, vei avea mai multă energie și mai puține pofte nesănătoase. Iată sucul cu ananas și castravete care te ajută să detoxifiezi organismul și să slăbești!

De ce ar trebui să introduci sucul cu ananas și castravete în dieta ta dacă vrei să slăbești?


Acest suc este foarte puternic, dar simplu de preparat, conține ingrediente naturale și te ajută să cureți corpul de toxine. Iată cum îl poți prepara și tu!

Ingrediente

1 măr verde sau roșu
zeama de la o portocală
1/2 frunză de aloe vera
1/2 castravete
1 felie de ananas

Mod de preparare

Clătește castravetele, apoi taie-l.
Fă același lucru cu mărul. Apoi, taie frunza de aloe vera în două și stoarce gelul de la jumătatea acesteia. Adaugă toate celelalte ingrediente în blender, inclusiv sucul de portocale și un pahar cu apă.

Ar trebui să consumi acest suc de două ori pe zi - o dată dimineața înainte de micul dejun și a doua oară după-amiaza.

Beneficiile pentru sănătate ale sucului cu ananas și castravete


Ananasul are puterea de a curăța întregul corp, deoarece are un conținut ridicat de bromelaină, o enzimă digestivă puternică. Această enzimă poate îmbunătăți digestia proteinelor, descompunerea grăsimilor și reducerea inflamației.

Merele conțin pectină, care îndepărtează aditivii și metalele din organism.
Conțin, de asemenea, fitochimicale care sunt benefice pentru curățarea corpului.

Aloe vera este bogată în minerale, vitamine și antioxidanți, nutrienți de care ficatul, rinichii și alte organe de detoxifiere au nevoie pentru o bună funcționare.

Portocalele au un conținut bogat de vitamina C, una dintre cele mai bune vitamine pentru detoxifiere. De asemenea, enzimele sale ajută la curățarea tractului digestiv și a ficatului de substanțe nocive.

Castraveții sunt buni pentru tractul digestiv și pot, de asemenea, ajuta la detoxifierea ficatului prin eliminarea excesului de toxine din intestin și din sânge.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod