Fată care mănâncă mere

Te trezeşti dimineaţa cu faţa umflată? Iată 10 alimente care te scapă de această problemă

Toate persoanele care întâmpină această problemă sunt nerăbdătoare să redobândească cât mai rapid un aspect sănătos şi atractiv. Iată 10 alimente care te pot ajuta!
Nimic nu e mai crunt decât să te trezeşti dimineaţa cu faţa umflată, mai ales atunci când ai o întâlnire importantă şi trebuie să arăţi bine!

Iată 10 alimente pe care trebuie să le consumi dacă întâmpini această problemă:

Faţa umflată dimineaţa: Mere


Doar 2-4 mere pe zi te pot scăpa de această problemă. Iar ca bonus, trebuie să ştii că merele sunt cunoscute pentru că îmbunătăţesc digestia, ajută la reducere apetitului şi protejează organismul de numeroase boli. Acestea pot fi consumate crude sau coapte. Mai mult decât atât, o dietă doar cu mere o dată sau de două ori pe săptămână te poate scăpa de kilogramele în plus.

Faţa umflată dimineaţa: Pătrunjel


Nu numai aspectul său face ca pătrunjelul să iasă în evidenţă printre alte verdeţuri, ci şi proprietăţile sale diuretice. O salată de pătrunjel te va ajuta la desumflarea feţei.
Este important să ştii că pătrunjelul nu îşi pierde din proprietăţi nici după congelare, uscare sau depozitare pe termen lung. Are calorii puţine şi e bogat în proteine, lucru esenţial în dietă.

Fructe de pădure


Cireşele, zmeura şi căpşunile sunt bogate în potasiu şi magneziu, ceea ce le face eficiente în eliminarea lichidului în exces din corp. Consumul de fructe proaspete, dar şi respectarea regulilor de bază ale unui stil de viaţă sănătos (mai puţină sare, mai multă mişcare) va face ca umflarea să dispară pentru totdeauna.

Faţa umflată dimineaţa: Hrişca


Nu este cea mai gustoasă alegere alimentară, dar consumând hrişcă la cină te va ajuta să arăţi incredibil dimineaţa.

Caise uscate/deshidratate


Acest aliment e perfect pentru a elibera corpul de toate excesele, inclusiv apa. Compotul din caise uscate te poate scăpa de umflături în doar câteva ore.
În plus, caisele uscate oferă un substitut foarte gustos şi sănătos pentru mai multe tipuri de ceai.

Faţa umflată dimineaţa: Afine


Afinele sunt bune atât proaspete, cât şi uscate. De asemenea, recomandată e şi apa de merişor fără zahăr sau aditivi, fiind eficientă în reducerea umflăturilor. Afinele scapă corpul de substanţele nocive în timp ce îl hrănesc cu o multitudine de vitamine. Acest aliment e potrivit pentru toată lumea, inclusiv pentru femeile însărcinate şi copiii de peste 3 ani.

Castraveţi


Un castravete proaspăt aduce o mulţime de beneficii corpului, atât în interior, cât şi la exterior. Este cunoscut faptul că această legumă are un efect diuretic. Consumul de suc de castravete proaspăt stors pe stomacul gol te va ajuta în combaterea inflamaţiei. În plus, castraveţii fac minuni pentru piele, măştile care îl conţin oferă prospeţime şi vitalitate tenului tău.


Faţa umflată dimineaţa: Pepene roşu


Pe lângă faptul că e bogat în vitamine, pepenele roşu e cunoscut pentru efectul său de curăţare a organmismului. Este foarte eficient în îndepărtarea tuturor tipurilor de toxine, substanţe nocive şi, desiguri, umflături. Ai grijă doar să eviţi extremele, experţii recomandă o porţie moderată pe zi.

Vinete


Vinetele sunt aliaţi de nădejde în lupta contra umflăturilor. Ele elimina sărurile din corp, care sunt cea mai frecventă cauză a retenţiei de apă. Bineînţeles, nu vorbim de vinete prăjite, numai de cele coapte sau înăbunşite.

Faţa umflată dimineaţa: Ardei gras


Areiul gras este delicios, frumos şi bogat în potasiu, lucru esenţial pentru eliminarea excesului de lichid din organism. Ardeii roşii sunt deosebit de utili deoarece conţin licopen, o substanţă care împiedică formarea tumorilor maligne.
Pentru a scăpa de umflături, ardeii ar trebui consumaţi cruzi. deşi nici gătitul nu îi face să îşi piardă prea mult din proprietăţi.

Bonus! Unul dintre cele mai bune alimente pe a reduce umflarea feţei, dar care te ajută şi să dormi mai bine sau să scapi de grăsime este mierea. Aceasta e compusă din 80% zahăr natura, 18% apă, iar restul de 2% vitamine, minerale, polen şi proteine. Deşi mierea are un conţinut crescut de zahăr, consumul ei moderat e sănătate curată!

Sursă: brightside
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod