Cele mai bune 5 exerciţii pentru braţe puternice şi tonifiate

Chiar dacă îţi este greu la început, nu trebuie să te dai bătută, deoarece vei constata singură că braţele tale devin mai puternice şi tonifiate. Continuă să faci aceste exerciţii cu regularitate!


Pentru femei este foarte dificil să facă antrenament intens pentru partea superioară a corpului, în vreme ce bărbaţii omit adesea exerciţiile pentru partea inferioară a corpului, axându-se mai mult pe braţe şi piept. Însă, este foarte important ca atât femeile cât şi bărbaţii să lucreze întregul corp, deoarece astfel se activează metabolismul şi se ard mai multe grăsimi.
Doar lucrând toţi muşchii vei obţine acest efect!

Astfel că poate să fie extrem de dificil pentru femei să facă flotări, iar la început se poate chiar să nu reuşeşti să faci nici măcar una corect. Cu toate acestea, trebuie să ştii că flotările efectuate pe genunchi au un grad de dificultate mai mic şi poţi să începi cu ele. Flotările se numără printre cele mai bune exerciţii pe care dacă le faci cu regularitate vei constata singură efectele. Apoi mai sunt alte exerciţii special concepute pentru musculatura braţelor care te vor ajuta să lucrezi intens această zonă şi să constaţi într-un timp scurt că ai mai multă forţă în braţe, iar aspectul lor începe să fie mai conturat şi tonifiat.


Dacă eşti la început şi nu ai deloc rezistenţă în braţe nu trebuie să te descurajezi, ci să faci zilnic câte repetări poţi din aceste exerciţii. În timp, vei constata singură cu forţa în braţe se măreşte şi poţi să creşti numărul repetărilor. Foloseşte greutăţi mai mici la început, deoarece este mai important să execuţi corect exerciţiul!

Iată care sunt cele mai bune 5 exerciţii pentru braţe puternice şi tonifiate:

1 din 6

Exercițiul nr. 1

Din stând în planşă pe antebraţe cu abdomenul şi muşchii fesieri încordaţi se ridică posteriorul către tavan lăsând astfel greutatea în braţe. Se revine în poziţia de planşă şi se fac 10-15 astfel de repetări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod