Cele mai simple exerciții pentru un abdomen tonifiat
Intretinere / 09.03.2018
Știm cu toții cât de grele sunt exercițiile pentru un abdomen tonifiat, însă poți să începi antrenamentul cu ceva mai simplu și la fel de eficient!

Abdomenele nu sunt deloc ușor de făcut, cu atât mai mult cu cât musculatura trebuie lucrată zilnic pentru a obține rezultate vizibile. Ți-ai propus să lucrezi zona abdominală, însă îți este mult prea greu să faci 50 de abdomene în fiecare zi? Este de la sine înțeles că dacă nu ai fpcut constant exerciții pentru un abdomen tonifiat, nu ai cum să faci foarte multe repetări din acest exercițiu eficient, dar dificil pentru începători. 

Ca să nu renunți din primele zile și să continui antrenamentul pentru a obține un abdomen tonifiat, îți recomandăm să începi cu aceste exerciții. După ce vei simți că musculatura îți permite să faci mai mult, poți să incluzi abdomenele și să mărești numărul seturilor și a repetărilor.

Poate că ai mai multă forță în brațe și în picioare decât în zona abdominală, astfel că aceste câteva exerciții vor fi perfecte pentru tine până când întărești musculatura: 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro