De Dragobete câştigă un cadou pentru voi doi!

Valentine’s Day sau Dragobetele autohton, ce ai alege? Dacă eşti şi tu pro sărbătoarea “naţională”, e clar că până pe 24 februarie vei fi în căutarea celor mai potrivite cadouri pentru cel drag.
E drept, dovezi de iubire ar fi bine să existe tot timpul, nu doar în luna februarie, însă dacă tot există această zi specială de ce să nu profiţi şi să îţi surprinzi plăcut partenerul cu un cadou inspirat şi util, pe care să îl puteţi folosi amândoi? 

Îmbrăcăminte, bijuterii, parfumuri, vouchere de cumpărături – ai “epuizat” deja toate aceste variante sau pur şi simplu nu mai vrei să mergi pe opţiunile clasice? Atunci, e cazul să încerci altceva.

Un cuplu în care există iubire înţelege importanţa unui stil de viaţă sănătos. Nu contează ce vârstă aveţi, dacă au apărut sau nu copiii sau de câţi ani sunteţi împreună. Alimentaţia sănătoasă a devenit un reper esenţial pentru multe persoane, cu atât mai mult pentru cele care iubesc şi vor să-şi îmbunătăţească modul de viaţă. 

Aşadar, ce ai zice ca anul acesta să oferi cadou de Dragobete o sticlă filtrantă BRITA Fill&Go Vital? După cum îi spune şi numele, acest device modern şi practic vă permite să filtraţi rapid apa de la robinet şi să o consumaţi oriunde şi oricând.

O idee de cadou cu atât mai inspirată cu cât acum poţi câştiga 2 sticle filtrante Fill&Go Vital în cadrul concursului BRITA. 

Mai întâi, însă, citeşte mai multe despre acest device. Uşor de manevrat, depozitat şi transportat, sticla are în spate acelaşi principiu de filtrare cu al cănilor BRITA, cu un avantaj în plus: mobilitatea. 

La sport, în parc, în excursie, la serviciu, la film – oriunde vă veţi duce, separat sau împreună, sticla Fill&Go Vital vă asigură o hidratare optimă. 

Discurile filtrante BRITA sunt special concepute şi adaptate pentru sticla filtrantă. Apa potabilă de la robinet ajunge la tine “în cea mai bună formă”, adică fără gust sau miros de clor, fără impurităţi, fără calcar şi metale grele în exces.

Fill&Go Vital are 600 ml, înălţimea de 22 cm şi diametrul de 7.2 cm, este realizată din plastic de înaltă calitate, fără BPA, fiind o soluţie de hidratare economică - ai nevoie să schimbi discul filtrant doar o dată pe lună sau după 150 L de apă filtraţi. Pe lângă designul chic, sticla este disponibilă în mai multe culori (mov, albastru, roz şi verde). 

Dacă te-ai convins că da, acesta este cel mai tare cadou de Dragobete, participă la concursul lansat de BRITA pe pagina lor de Facebook și poţi câştiga 2 sticle filtrante Fill&Go Vital.

În februarie sărbătorim iubirea, iar cele mai frumoase daruri sunt cele de care vă bucuraţi împreună, aşa că participă şi tu la concursul BRITA!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod