5 idei de garnituri pentru miel

Carnea de miel este delicioasă dacă o combini cu garniturile potrivite. Ca să faci cele mai bune asocieri, iată ce garnituri recomandă Jamie Oliver și Nigella Lawson!

Dacă vrei să faci preparate cu carne de miel pentru Paște trebuie să le combini cu aceste garnituri care completează perfect o friptură din carne de miel. Ridichile coapte sau sparanghelul sunt doar două din opțiunile inedite la care poți să apelezi ca să obții un preparat echilibrat și savuros. 


Iată care sunt cele mai bune garnituri pentru miel pe care poți să le încerci cu ocazia sărbătorilor:

1 din 6

Ridichi coapte - recomandate de Nigella Lawson

Suntem obișnuiți să le consumăm în stare crudă, însă ridichile se transformă într-o garnitură perfectă pentru carnea de miel dacă sunt făcute la cuptor. Nu este o garnitură complicată și nici nu ai nevoie de mult timp ca să o prepari. 

Ai nevoie de ridichi crocante, tăiate în două, stropite cu puțin ulei de măsline, sare, piper și așezate în tava de copt cu miezul în jos. Se lasă la cuptor aproximativ 10-12 minute până când observi că sunt ușor rumenite. La final se presară puțină ceapă verde tăiată mărunt și ai gata garnitura perfectă pentru friptura de miel. 
MAI MULT DESPRE: nutritie, garnituri, garnituri miel
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod