Băutura care face grăsimea stomacului să dispară

Există o băutură 100% naturală, care te ajută să elimini grăsimea stomacului și, în același timp, să îmbunătățești starea generală de sănătate. Aceasta este compusă din 4 ingrediente: lămâie, mentă, ghimbir și castraveți, toate aceste ingrediente stimulând pierderea kilogramelor în plus în moduri diferite.

Vrei să scapi de grăsimea stomacului? Încearcă această băutură!


Lămâile au un conținut bogat de vitamina C, vitamina B și B12, dar și de minerale precum magneziu, potasiu și calciu. În plus, distrug bacteriile, reglează nivelul zahărului din sânge, cresc imunitatea, previn formarea de pietre la rinichi, sporesc tonusul organismului și detoxifică organismul complet. Sunt folosite pentru tratamentul răcelilor, gripei, bronșitei și problemelor de respirație.

Ghimbirul este un condiment foarte des întâlnit în medicina chineză, datorită gustului său unic și proprietăților antiinflamatorii puternice.
Este bogat în vitamine, antioxidanți, minerale, aminoacizi și uleiuri importante. Acesta poate fi folosit pentru tratarea durerilor de cap, crampelor menstruale, artritei, melancoliei, oboselii, problemelor de respirație, impotenței și răcelilor.

Menta are proprietăți uimitoare pentru domeniul medicinei, printre care se numără și următoarele: luptă împotriva stresului, relaxează mușchii, îmbunătățește fluxul sanguin, tratează balonarea, îmbunătățește digestia și promovează chiar ș funcția gastrointestinală a corpului.
Mai mult, conține calități analgetice puternice, îmbunătățește calitatea somnului și tratează insomnia. De asemenea, are proprietăți antiseptice puternice care tratează eczemele.

Castraveții sunt formați din 96% apă și au un conținut scăzut de calorii, stimulând astfel pierderea în greutate. Aceștia oferă următoarele beneficii pentru sănătate: dezintoxicarea organismului, curățarea tractului intestinal, tratarea retenției de apă, protejarea pereților stomacului și reglarea nivelului de acid din urină.

După ce ai aflat proprietățile aduse sănătății de ingredientele băuturii, iată cum poți prepara acest mix sănătos în doi timpi și trei mișcări.


Limonadă cu miere, ghimbir și castraveți


Ingredientele de care vei avea nevoie pentru a prepara băutura care face grăsimea stomacului să dispară:

4 lămâi
1 bucată de ghimbir
1 castravete
10 frunze de mentă
2 litri de apă

Mod de preparare

Se taie lămâia și castravetele în bucăți și se scot semințele. Apoi se adaugă ghimbirul, feliile de castraveți în apă și se amestecă bine.
Se lasă amestecul la frigider timp de cel puțin 6 ore, după care îl poți bea. Acesta va stimula starea generală de sănătate, va accelera funcția metabolică și va hidrata corpul. Poți bea această limonadă înainte și după ce faci exerciții cardio sau oricând ai nevoie de energie și vrei să eviți consumul dulciurilor în dieta ta.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod