Blue Majik, noul trend pe Instagram: Hrana albastră arată perfect în poze, dar e sănătoasă?

Majik-ul albastru este o pudră din extract de spirulină care poate fi adăugată în orice reţetă, de la cafea la prăjituri.

Rozul aproape că a întrecut verdele în supremaţia din "bucătăria" de pe Instagram, dar începe să piardă teren în faţa albastrului; un nou curent popular cucereşte această reţea de socializare. În ultimele luni, adepţii reţetelor sănătoase "au năvălit" pe Instagram cu fotografiile lor minunate care prezintă "hrana albastră", stârnind imediat interesul tuturor şi declanşând o nouă modă, notează Daily Mail.

Spre deosebire de suplimentele alimentare obişnuite sau de pudrele cu proteine, Majikul albastru, o pudră fără chimicale obţinută din extract de spirulină este din ce în ce mai preferată nu doar pentru că se crede că are o sumedenie de beneficii pentru sănătate, ci şi pentru superbele combinaţii coloristice pe care le creează, în tonuri predominante de albastru.

Mii de fotografii care prezintă băuturi, cafea, paste întinse pe felii de pâine şi felurite deserturi stârnesc pofta şi imaginaţia internauţilor pasionaţi de gătit şi de stiluri sănătoase de viaţă.

Pe lângă avantajul că este bogat în nutrienţi, Majikul albastru poate fi adăugat în orice fel de mâncare, modificându-i culoarea în albastru graţie pigmentului său specific. În plus, compania E3Live, care a creat acest extract, susţine că s-a demonstrat în testele clinice că această pudră creşte rezistenţa fizică, îmbunătăţind calitatea vieţii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod