Ce se întâmplă când consumi morcovi cu mere și sfeclă. Studiu

Fără îndoială, una dintre cele mai bune modalități de a furniza organismului o cantitate mare de nutrienți de la legume și fructe este prin combinarea lor într-un suc.
Sucul de fructe și legume este adesea mai eficient decât consumul de fructe și legume integrale, deoarece mulți oameni nu reușesc să atingă dozele zilnice recomandate. Bogăția de fibre rezultată din combinarea mai multor fructe și legume îți îmbunătățește sănătatea sistemului digestiv. Sucurile naturale sunt, de asemenea, capabile să reducă riscul de cancer, să întărească imunitatea, să curețe corpul și să te ajute să scapi de kilogramele în exces. Prin urmare, dacă vrei să afli ce se întâmplă când amesteci morcovi cu mere și sfeclă, citește mai jos!

De ce ar trebui să combini morcovi cu mere și sfeclă și să adaugi acest amestec în dieta ta?


Prin combinarea acestor fructe și legume, vei obține o sursă importantă de sănătate. Cu un conținut ridicat de vitamina C și fibre, dar și de carbohidrați, merele sunt unul dintre cele mai sănătoase fructe.
În plus, acestea nu conțin colesterol sau grăsimi și pot fi de mare ajutor dacă vrei să elimini excesul de greutate, să îmbunătățești sănătatea oculară și să crești nivelul de energie.

Morcovii au un conținut bogat de magneziu și seleniu, precum și de vitamina A, B, C, E și K. Aceștia sunt cunoscuți și pentru puterea lor antioxidantă și capacitatea de a scădea riscul de cancer. Sfecla aduce un aport important de fibre, potasiu, fier, acid folic, calciu, vitamina A și C.

Când îl incluzi în dieta ta zilnică, acest amestec de morcovi cu mere și sfeclă poate face minuni pentru starea ta generală de sănătate. Iată cum îl poți prepara!

Suc de morcovi cu mere și sfeclă


Ingrediente

cantități egale de sfeclă tocată, morcovi și mere

Mod de preparare

Adaugă toate ingredientele într-un blender sau într-un storcător și amestecă până când obții o compoziție omogenă. Apoi strecoară conținutul și adaugă-l într-o sticlă.
Ține-l la frigider până când îl bei pe tot, însă este recomandat să îți faci proaspăt în fiecare zi.

Bea un pahar de suc dimineața, pe stomacul gol, de obicei cu o oră înainte de micul dejun. Mai bea un alt pahar de suc după-amiază. Repetă procedeul în fiecare zi, pentru o perioadă de 90 de zile, pentru beneficii optime aduse sănătății.

Beneficiile pentru sănătate aduse de sucul de morcovi, mere și sfeclă


Îmbunătățirea vederii


Dacă vei bea acest suc în mod regulat, vei ameliora problemele cu ochii uscați, roșii sau obosiți.

Îmbunățirea pielii


Puterea antiinflamatorie a acestui suc va elimina bacteriile și virusurile și, prin urmare, va ameliora alergiile și alte probleme ale pielii. În plus, această băutură va amâna apariția ridurilor și va spori elasticitatea pielii.

Îmbunătățirea sănătății inimii


Fitonutrienții din această combinație, inclusiv luteina, beta și alfa-carotenul, vor stimula sănătatea inimii. În plus, merele vor reduce nivelul de colesterol rău și vor echilibra tensiunea arterială.

Perfect pentru sănătatea femeilor


Dacă ai nevoie să ameliorezi simptomelor sindromului premenstrual, crampele și durerile menstruale, acesta este unul dintre cele mai bune remedii naturale. De asemenea, va reduce oboseala comună acestei perioade și va crește nivelul de fier.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod