Cele mai ciudate mic dejunuri care se consumă în diverse ţări

Poate că micul dejun britanic ţi se pare prea mult sau cel franţuzesc nu ţine de foame, dar ce spui de nişte carne de ren cu ochi şi o clătită ca în Alaska sau o supă cu lapte, ceapă, brânză şi ou ca în Columbia?

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Însă, alegerile pe care le fac diverse ţări sunt atât de diferite şi este foarte interesant să le cunoşti preferinţele. Unele ni se par foarte ciudate, în vreme ce altele prin prisma ingredientelor combinate nu le vezi niciodată ca fiind potrivite pentru masa de dimineaţă. Însă, indiferent de alegerile făcute, fiecare ţară acordă o importanţă mare acestei mese, unii alegând să consume ceva uşor, în vreme ce alţii combină alimente foarte consistente şi în cantităţi mai mari.



Iată câteva dintre cele mai ciudate mic dejunuri care se consumă în diverse ţări, prezentate de publicaţia britanică Dailymail:

Mic dejun îm Alaska

Combinaţia pe care o preferă la micul dejun constă în carne de ren cu un ou aşezate peste o clătită pufoasă.

Mic dejun în Columbia

O supă "changua" preparată din lapte cu brânză, ceapă verde şi un ou se consumă la micul dejun în Columbia.

Mic dejun în Ghana

Chiar dacă arată ciudat şi deloc apetisant la o primă vedere, acest mic dejun foarte popular se numeşte "waakye" şi nu prea are cum să fie rău. El constă în orez fiert în fasole, rezultând astfel o combinaţie care oferă proteine complete.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod