Ciocolată de casă

Ciocolată de casă din 3 ingrediente: Viața este dulce!

Ciocolata neagră se numără printre puținele deserturi benefice pentru sănătate. Studiile au demonstrat de-a lungul timpului că ciocolata neagră are multiple beneficii. Unul dintre acestea este scăderea colesterolului. Datorită conţinutului ridicat în polifenoli, ciocolata neagră poate să reducă valorile colesterolului "rău", ajutând persoanele diabetice și nu numai.

O metodă excelentă de a include ciocolata neagră în alimentația ta zilnică este să-ți faci acasă acest preparat delicios. Iată trei variante de a o face acasă din numai trei ingrediente:


Cele mai bune batoane de ciocolată din 3 ingrediente


Sunt cele mai simple și gustoase batoane de ciocolată pe care oricine le poate face. Ai nevoie de trei ingrediente pentru a face rapid un desert plin de ciocolată. Descoperă AICI rețeta!

 

Trufe cu ciocolată albă


Un desert care arată extrem de bine, fiind ideal pentru a adăuga un strop de "glamour" unei mese festive.

Ai nevoie tot de trei ingrediente pentru a prepara aceste trufe delicioase cu ciocolată albă. Găsești rețeta AICI!

 

Ciocolată neagră de casă, din 3 ingrediente. Simplă și sănătoasă!


Și aici ai nevoie de numai trei ingrediente pentru ciocolata neagră de casă, un produs vegan și de post: pudră de cacao, ulei de cocos și sirop de arțar. Descoperă AICI cum o prepari!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod