Un ou fiert tare controlează nivelul zahărului din sânge

De fiecare dată când mănânci, nivelul zahărului din sânge crește. Însă nu este atât de greu să înveți cum să controlezi nivelul glicemiei. Diabetul este o boală care crește nivelul zahărului din sânge pentru o perioadă prelungită de timp, mai ales din cauza faptului că pancreasul nu produce suficientă insulină. Iată cum te poate ajuta un ou fiert tare!

Știai că un ou fiert tare te poate ajuta să reglezi nivelul zahărului din sânge? Iată cum!


Un nivel ridicat de zahăr în sânge pentru perioade lungi poate crește riscul apariției bolilor de inimă și accidentelor vasculare cerebrale, bolilor de rinichi, problemelor de vedere și problemelor nervoase. Monitorizarea colesterolului este importantă dacă ai diabet, deoarece această afecțiune este un factor de risc pentru bolile cardiovasculare. Nivelurile ridicate de colesterol din sânge cresc, de asemenea, riscul de a dezvolta boli cardiovasculare.
De aceea este important ca oricine suferă de diabet zaharat să fie conștient și să reducă la minimum riscul apariției altor boli de inimă.

Există mai multe tipuri de diabet. Diabetul de tip 1 este cel în cadrul căruia sistemul imunitar al organismului distruge celulele care eliberează insulină, eliminând în cele din urmă producția de insulină din organism. Diabetul de tip 2 este cel în cadrul căruia organismul nu este capabil să utilizeze insulina în mod corect. Aceasta se numeste rezistență la insulină.
Pe măsură ce diabetul de tip 2 se agravează, pancreasul poate face din ce în ce mai puțină insulină. Diabetul gestațional se dezvoltă în timpul sarcinii, fără un istoric al diabetului zaharat și este produs un nivel ridicat de zahăr în sânge.

Există multe alimente pe care le poți consuma pentru a controla nivelul de zahăr din sânge în mod natural. Iată unul dintre acestea!

Vei avea nevoie de un ou fiert tare, oțet de mere și apă caldă purificată. 

Modalitate de preparare

Curăță oul de coajă și străpunge-l de 2-3 ori.
Pune oul într-un borcan și toarnă oțet de mere peste. Acoperă borcanul și pune-l la frigider. Lasă-l peste noapte și mănâncă-l de dimineață cu apă caldă. Repetă această procedură în fiecare zi pentru a normaliza nivelul de zahăr din sânge.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod