12 motive pentru care tații nu trebuie să rămână singuri cu copiii

Distracție garantată și dulciuri fără număr! Aceste fotografii grăitoare ne arată de ce tații nu trebuie să rămână singuri cu copiii.
Unii tați sunt recunoscuți pentru faptul că sunt extrem de permisivi cu copiii lor, lucru pe care de obicei mamele nu îl văd cu ochi buni. Și cum se întâmplă mai rar să rămână singuri cu copiii, uneori lucrurile iau o turnură neșteptată și distracția este garantată.

După ce vezi fotografiile din galerie, cred că îți poți închipui de ce mulți copii adoră să rămână singuri acasă cu tații! Chiar dacă în unele situații pot să fie acuzați de iresponsabilitate, până la urmă trebuie să privim și partea amuzantă a situațiilor.
Cu zâmbetul până la urechi, fețele copiilor transmit fericirea de a petrece timpul alături de tatăl lor. 

Asta nu înseamnă că mama nu este așteptată cu drag acasă, însă numai Dumnezeu știe ce va găsi când va ajunge :) Dar până atunci, tații și copiii profită de fiecare moment de libertate să se distreze și să facă tot felul de năzbâtii.

Aceste fotografii care te fac să râzi cu lacrimi spun mai multe decât o mie de cuvinte! Putem doar să ne închipuim ce zbenguială și chichote de fericire sunt acolo!

Foto: http://www.lifehack.org
29 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod