15 imagini cu animale chinuite care au fost salvate. Ochii lor spun tot!

Fiecare animal luat de pe stradă sau dintr-o cuşcă în care e maltratat reprezintă o victorie a umanităţii. Aceste imagini arată cât de mult de schimbă în bine un animal salvat, îngrijit şi iubit.
Să adopţi un animal chinuit, de pe stradă sau dintr-un adăpost, este un gest de mare răspundere. Îţi schimbă viaţa, dar te şi responsabilizează, pentru că din momentul în care îţi iei angajamentul că vei avea grijă de acel suflet chinuit nu mai poţi da înapoi, orice ar fi.

Din fericire, partea frumoasă a adopţiei de animale oferă o sumedenie de momente minunate, în care cei care fac acest pas se felicită pentru alegerea făcută. Câinii şi pisicile îşi răsplătesc stăpânii întorcându-le afecţiunea, iar transformarea prin care trec prietenii necuvântători este cea mai mare mulţumire pentru salvatorii lor.

Bright Side
prezintă 15 imagini care demonstrează cât de mult contează adopţia pentru animalele chinuite, oferind o puternică sursă de inspiraţie celor care se gândesc să facă acest pas.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod