20 de imagini care dovedesc că pisicile încap oriunde. Doar ele pot să facă aşa ceva!

Pisicile adoră să se bage în cele mai strâmte locuri, folosindu-şi agilitatea şi flexibilitatea înnăscute. Uneori le găseşti acolo unde te-ai aştepta mai puţin.
Un singur lucru le place mai mult decât să stea întinse şi să doarmă sau să-şi spele blăniţa: să se înghesuie în spaţii mici. Fie că se bagă într-o cutie, fie într-un castron sau un papuc, aproape de fiecare dată găsesc un locşor atât de mic pe care să-l ocupe, parcă pentru a ne arăta ce pot face ele şi nu putem noi.

Cercetătorii au câteva explicaţii pentru această atracţie a pisicilor pe care noi, oamenii, o găsim bizară, notează Bored Panda. Mai întâi, să nu uităm că aceste feline, deşi domestice, sunt tot nişte prădători, iar cutiile, hainele şi orice alt obiect strâmt sau îngust constituie un adăpost perfect în care se pot ascunde pentru a-şi surprinde victima.
Pisicile se nasc cu acest instinct al vânătorii şi îşi exersează permanent aptitudinile de camuflare şi atac.

Un alt motiv pentru care pisicile fac asta este că spaţiile mici le ajută să-şi păstreze temperatura corpului, care în cazul celor domestice se încadrează în mod normal între 30 şi 36 de grade Celsius. O ascunzătoare mică le ajută mai ales iarna, scrie site-ul citat.

Oricare ar fi motivul, ne distrăm de fiecare dată când vedem în ce locuri se pot băga pisicile.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod