30 de animale supărate cu care nu-i bine să te pui

De obicei, animalele din pozele postate pe internet sunt binedispuse sau îşi văd de ale lor. Dar în imaginile următoare sunt câteva personaje tare supărate.
Animalele sunt ca şi oamenii - de câte ori nu ai observat acest adevăr? Au şi ele momentele lor de fericire, când se simt bine şi se joacă sau acceptă să stai în preajma lor, dar au şi zile mai puţin faste, în care le sare repede ţandăra.

Dacă animalele periculoase nu sunt deloc amuzante când se supără, necuvântătoarele inofensive te distrează cu expresiile lor atât de sugestive. Pur şi simplu privirea şi mimica lor nu li se potrivesc, iar "furia" lor, reală sau doar sugerată de atitudinea pe care o au, le dau un aer foarte serios, ca nişte tipi taciturni.

Bored Panda ne arată mai multe păsări şi animale care par foarte supărate şi cu care nu-i bine să te pui. Bine că nu sunt oameni...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 1 Feb 2017, 14:41
    adorabile

    fara prezenta animalelor, lumea noastra ar fi cu mult mai saraca... sunt amuzante, sensibile, inteligente, fidele, surprinzatoare. bucurati va de ele, cat inca le mai avem langa noi, si nu uitati sa le protejati si sa le respectati, sunt si ele opera Creatorului!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod