Șapte filme care ne motivează să ne apucăm de sport

7 filme care ne motivează să ne apucăm de sport

Suntem în plină vacanță de vară iar sporturile nautice sunt o tentație pentru oricine, indiferent de condiția fizică. Filmele dau chiar mai mult șarm sportului prin includerea lui într-un context adesea romantic sau inspirațional.

Vă propunem în continuare câteva filme pe care, urmărindu-le, veți fi mai motivați să experimentați activități care să vă tonifice corpul.

Point Break (2015)

Cascadorii extreme, adrenalină, peisaje de vis

Plasarea protagoniștilor în lumea surfing-ului creează o ipostază romantică, atractivă pentru femei și bărbați deopotrivă: niște semizei frumoși plutind pe valurile oceanului, undeva pe niște plaje însorite. Urmărind filmul, ajungem să dorim să facem măcar o dată acest frumos sport, surfing-ul.
Point Break (2015) valorifică două decenii de mediatizare a sporturilor extreme.

Mai mult, surferii cu pielea bronzată de pe plajă s-au echipat în acest film și cu parapante, costume de skydiving și plăci de snowboard. Au ceva atât din idolii fanilor sporturilor extreme, din eroii de acțiune dar și din eroii negativi care organizează meciuri ilegale.

Noii eroi au ceva din convingerea luminoasă a eroului lui Patrick Swayze (protagonist în primul film Point Break, cel din 1991), dar și din duritatea personajelor de acțiune de la limita lumii interlope, în genul acelora create de Jason Statham.





14 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod