A pus florile în bec: Proiectul superb al unui fotograf albanez

„Viaţa într-un bec“ este un proiect original pe care un pasionat de fotografie din Albania l-a publicat pe Instagram.

Adrian Limani este un fotograf independent din Albania. El face tot felul de imagini, inclusiv fotografie de concept.

Realizările artistice ale fotografului albanez au fost prezentate de numeroase site-uri şi reviste din toată lumea, precum reţelele de televiziune CNN, BBC, RTL, în ziarele britanic The Sun, Mirror, The Telegraph şi Daily Mail, în ziarele Times şi The Australian (Australia), Bild (Germania), La Repubblica (Italia) şi în revistele de specialitate N-Photo, Practical Photoshop şi Photography Monthly.

Unele dintre imaginile lui au fost distribuite pe reţelele de socializare de vedete precum Jessie J, Calvin Harris şi P Diddy. Până acum, el are la activ două expoziţii, în aprilie 2013 la Tirana şi februarie 2016 la Zurich.

Timp de mai mulţi ani, el a lucrat la un proiect inedit, intitulat "Life inside a Light bulb/Viaţa într-un bec", pe care l-a publicat pe Instagram, şi a cărui temă centrală este o lume în miniatură în interiorul unui bec clasic. Ideea lui a fost să aducă ceva nou, reinterpretând într-o manieră proprie imaginile din portofoliul său.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod